04.11.2016 hdpli vekillere gözaltı

hyperion
beklediğim bir olaydır.
hassas ve iki ucu oklu deynek olsa da, şimdiye değin akıtılan kan ve gözyaşı, henden stratejisi ile binlerce insanın yerinden yurdundan olması, patlatılan bombalar ile yüzlerce iş yeri ve evlerinde ağır hasarlara bulanması artık sabır taşını çatlatmıştır.
son seçimlerde türkiye patisiyiz çıkışında, şahsım da bir umutla destek vermiştir. fakat şimdi kimse bu insanlara verilen oylar ve irade üzerinden provokasyona kanmamalıdır. benim irademde söz konusu olmakla beraber desteklediğim bir olaydır. irademin hiçe sayıldığı falan yoktur. türkiye partisi değil, terör ve teröre destekçi özelliğini korumuştur. yargı karşısında hesap vermeleri gecikmeli olasa da gerçekleşmiştir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches