04 mart 2016 başörtülü kadına polis şiddeti

cayisallama
Merhametsizlik vardır burada merhametsizlik. Zaman gazetesini bilmem etmem. Bu görüşü savunanları okuldan tanırım sadece. Şunu ciddi anlamda hak etmediklerini düşünüyorum. Bu örgütün ya da topluluğun yaptıkları (üst yönetiminin) bir sürü kötü şey olabilir ama bunu tabanındaki insanlara yansıtması normal değildir.

İnsanların düşünceleri kolay kolay değişmez. Atomu parçalamaktan zordur. Alışkanlıklar değişmez. Dini bir kimlikleri bence hiç olmadı ama sahiplenenler dini kimlik çerçevesinde sahipleniyor bunların düşüncelerini değiştirmek imkansızken bu insanlar gazete kapanıyor diye gidecekler tabi direnişe. Karşı çıkacaklar tabi ki bunu yapan iktidara ama iktidarın bu kadar merhametsiz oluşu beni tedirgin ediyor.

Ayrıca mücadelenin çerçevesi değişiyor. Masum insanlara sıçrıyor. Belki masum olmayan (bunu ben bilemem) insanların tarafında görünüyorlar ama bu insanlar halk ve masum. Bu kadar merhametsizlik olmamalı. Yazıktır. Kafası kanayan bu kadına yazıktır. Başörtülü olduğu için değil kadın olduğu için bu kadar merhametsizlik olmamalı diye düşünüyorum.

yüzlerine gözlerine bulaştırdılar ve bulaştırmaya devam ediyorlar. Bu hükümet bi gün düşerse bu problemlerden ve Suriye politikasından düşer.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches