28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması

cayisallama
Hava alanında çalışan arkadaşlarım var. Üniversite grubundan gelen mesajlar ve fotoğraflar içimi o kadar acıttı ki anlatamam. Direk beraber oktutuğum arkadaşlarımda bir şey yok ancak bir iki gümrük muhafaza personeli geri kalan kısmın çoğunluğu polislerden oluşuyor şehitlerin.

Ölenlerin içerisinden sivil vatandaşlar da vardı resimlerden anladığım kadaryıla.

O kadar güvenli olmasına rağmen nasıl oldu bu iş diye sizin de aklınızda bir sürü soru varsa buna cevap olarak aldığım cevap şöyle;

3 ayrı noktada; otoparkta b ve c kapılarında olmuş patlamalar. Saldırganların b ve c kapılarına gittikleri kontrol noktasında x ray cihasıza silahlı saldırı ve el bombası saldırısı olmuş. 60 civarında yaralı olduğu biliniyor. bakırköy dr sadi konuk hastanesine sevk edilmiş çoğunluğu.


havalimanı tarafına istanbuldan akrabalarını görmek isteyenler havaalanına akın ediyorlar. Basın ekspres yolunu kullanılmaması için yetkililer uyarıyor. ambulansların yolu bu şekildeymiş. Ayrıca kızılaya kan bağışında bulunabilirsiniz. Kızılayın kendi sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz. bu yazdılarım teyit edilmesi gerekir tabi.

Allah belasını versin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches