28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması

imschrolled
ilk olmayan ve yakın zamanda da son olmayacak gibi görünen olaylar zincirinin, vahim, üzücü ve dayanılmaz bir noktası daha. Allah rahmet eylesin, kalanlara da baş sağlığı dilerim. Son olsun son! Dayanılmıyor artık...

kim bundan nasıl nemalanıyor bilmiyorum. ama şu var ki, güvensizlik ortamı, şiddetin, şiddetin sonuçlarının normalleşmesi, sivil asker ayrımı yapmaksızın herkese bulaşması, ülkenin her sokağına ulaşması, kendini kabul ettirme çabası ile terörün maalesef bir süre daha nefes alacağı gerçeği duruyor elimizde.

bir zamanlar insanın burnunun kanamasının bile istenmediği güzel ülkemin geldiği dayanılmaz bir ağırlığın, yoksulluğun altına girdiği gerçeği. yani, açık değil mi? ülkemizin en öncelikli, en temelli, en sistemli sorunu, terör. bir zaman sonra bulunduğu durumdan çıkamayacak bir terör ülkesi olacağız. bu durum dallanıp budaklanmadan çok ciddi çalışmalar planlamalar ile her şeyi bir kenara bırakarak, birlik olarak, hep birlikte odaklanarak çözebiliriz, çözeriz. sen, ben yok. başlayalım bir yerden. konuşmak, tepki göstermek yetmiyor artık. bilinirlik, farkındalık aşamaları, yerini \"cehennem\" aşamasına bıraktı. ve tabi ki herkesi yakacak, kaçınılmaz son olarak.

terörün istediği bu tepki çekmek, bir şeyleri değiştirmek. bizim bunun tersini yaparak, onun değiştirmek istediklerini sağlamlaştırmak ve onu yok edecek bütün stratejileri ortaya koymamız gerekiyor. tabi ki üzüleceğiz, acımızı bileceğiz. ama artık bizim isteğimiz bir şeylerin değişmesi gerek !

daha neyi bekliyoruz, çözüm neyse, çözmek için? Bir çözüm yoksa, çözümü hesaplamak ve bir an önce uygulamak için. Terörün yerleşme çabasını kabullenmiyoruz. Bunu sürdürebilmek için de hangi yaptırımlar gerekiyorsa yapılmalı... Her gün bir patlama var, olmayan gün sıra dışı bir gün artık. Belli periyotlarla büyük hamlelerle de geliyorlar.

Birlik olalım, teröre karşı tek yürek. Diğer sorunları sonra da çözeriz. Ne olur, ilk rafa, ilk sıraya bunu alalım. 5 yıl mı, 10 yıl mı, ne yapılması gerekiyorsa, tüm gücümüzle yapalım. Terörsüz bir sabaha uyanalım. Belki, o zaman bir şeyleri hak ederiz.

#terörün kökünü kazıyalım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches