28 haziran 2016 taksicilerin fırsatçılığı

spazmoldum
acaba şunu mu düşünüyorlar: bir sürü insan var taksiye ihtiyacı olan .. en uzak mesafede oturanı bu kadar kişi arasından seçemem o yüzden ben 100 tl isteyeyim, uzak mesafeye gidecek olan yolcu da gocunmadan biner ya da kişi uzun süre taksi beklemek istemiyor ve hemen gitmek istiyor ise bu parayı verir ki bu zaten açıkca daha karlıdır taksici için ..

şunu düşünmüyorlardır herhalde: nasıl olsa bana muhtaçlar, 100 tl çekerim, parası olan biner .. ki bunlar havaalanına geldiklerine göre kesin paralı adamlardır, verirler, onlara dokunmaz .. ben de kolay yoldan çok para kazanmış olurum ..

bunların içinde elbette olması gereken bazı düşünceler yok .. mesela kul hakkına girer miyim böyle yaparsam ya da bu para helal olur mu bana .. eğer bu endişeler yoksa insan çok kolay çıkarcı olabiliyor .. hepimiz belki de böyleyiz .. taksiciler bu olayda bize bizi, kendimizi anlatmış olabilirler ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches