28 haziran 2016 taksicilerin fırsatçılığı

cayisallama
Hiç mi şaşırmaz insan hiç. Hatta yazıyorum, o hengamede abi nereye gideceksin basınköy, beşyol, cennet cevabına yakın mesafeye gidemem de demişlerdir. Buna benzer bir sürü örnekleri var.

Türkiyede bu gün rum ve ermeni zanaatkarların, tüccarların, esnafların sayısının maximum seviyeden minimum seviyeye inmesinin nedeni bu adamlardır.

Kapalıçarşıda, doğubankta, hayyamda vb yerler ki istanbulun en güzel esnaflarının olduğu yerlerdir belki de. Esnaf kültürünün olduğu yerlerdir ancak o kültürün de içine etmiş durumdalar. Ustalarının ellerinden aldıkları meslekleri yapıyorlar bu elden alma durumu da yine bir fırsat halinde elde edilmiş.

Geçen iftara gidiyorum yetişemedim ezan okudu. Bi su alayım da içtikten sonra yavaş yavaş giderim dedim. Daha önce su aldığım yerlerden (0,50 tl) su istedim adam 1 tl dedi. Sebep ne peki ramazan, iftar açacak mecbur alacak.

Hepiniz haram yediniz. Şişecek o karınlarınız.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches