ahlaksız kemal kılıçdaroğlu

spazmoldum
deniz baykal'ın istifasına neden olan kaset olayı malumdur .. kılıçdaroğlu bu konu hakkında; “Ben gözlerimle gördüm. Erdoğan’ın bir değil, birden fazla kaseti izlediğini gördüm. Kendisine o kasetleri servis edenler, aynı zamanda Erdoğan’ı da videoya alıyor. Bana böyle bir kaset olduğunu söylediler, getirdiler, önüme koydular, ben de izledim.” demişti ..

baykal'ın işareti ve kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine dava açılıyor ve bu kasetleri size kim getirdi ve izletti diye soruyorlar .. kılıçdaroğlu önce mahkemeye gitmeyeceğim demişti hatırlarsınız sonra mahkemeye avukatı aracılığı ile şu yanıtı göndermiş: hatırlamıyorum .. yani ona erdoğan'ın kasetleri izlerken çekilmiş görüntülerini getiren ve izleten kişileri hatırlamıyormuş ..

buna inanacak halimiz olmadığına göre kılıçdaroğlu hakkında biraz daha malumat sahibi olmuş olduk .. isteyen hala kılıçdaroğlu'nu savunmaya veya desteklemeye devam edebilir ..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches