ahmet davutoğlu

cayisallama
Ak parti içerisinde bulunan kıymetli insanlardan biri demek istiyorum demek isteme sebebim ise daha önceden aynı parti tarafından ve daha önceki iktidarlar tarafından şehirlerin tarihi dokularını hiçe sayararak yapılan yeni yapılar gırla vardı. İstanbulda da aynı şekildeydi, bursada da, konyada da...
Davutoğlunun son konuşmalarına dikkat ediyorum da bu hassasiyeti gösterecek gibi ya da en azından göstereceğini ifade ediyor.

Çok ama çok büyük bir hassasiyet bu tarihi dokuya sahip çıkmak benim için. Bu şekilde düşünen herkese ciddi saygı oluşuyor içimde son zamanlarda da hocaya da aynı şekilde saygım artıyor.

Sadece osmanlı için değil selçuklu, bizans ve daha önceki medeniyetler için de aynı özen gösterilmeli şehirlerin bu kadar değişim gösterip tarihi silüetini kaybetmelerinin önüne geçilmesi gerekir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches