seyyar satıcının suriyeli çocuğu yere çarpması

cayisallama
izlerken sinirimden oturduğum yerden doğruldum. Bunu bir çocuğa yapabilen mahlukata insan demek pek mümkün değil. Yanımda olsaydı linç girişimini başlatan olarak kesin içerideydim.
Not: Çocuk yere çakıldıktan sonra koşup gelen bir çocuk var o çocuğun tepkisini hissediyorum hala. https://www.youtube.com/watch?v=pr10xpUYbBY&feature=youtu.be
kultabisi
milyonlarca suriyeli mültecinin, hesapsız, kitapsız, kontrolsüz biçimde ülkeye sokulmasına karşı olabilirsiniz (karşıyım).
mültecilerin çoğunun yüzsüz, arsız, suça eğilimli ve tembel olduklarını düşünebilirsiniz (öyle düşünüyorum).
orta vadede, ülkenin demografik yapısıyla ilgili büyük problemlere yol açacaklarını düşünebilirsiniz (kesinlikle eminim).
mülteci sorununun, tartışmasız biçimde milli güvenlik sorunu olduğunu düşünebilirsiniz (tartışmasız).
buna rağmen, o insan görünümlü hayvanat, o çocuğu kaldırıp yere vurduğunda, 'hassiktir şerefsiz!' deyip koltuktan fırlamadıysanız, size kötü bir haberim var: insanlığınızı kaybetmişsiniz.
GALADRİEL
Esnafa küfür edelim bırakalım temalı haber. Bizler videoda o herife ilk vuran kisiyiz. Ams o çocuk gibi niceleri sokakta hala. Çünkü bebek mamasına hallenen babasını ya da annesini sormak kimsenin aklına gelmemiş tabi. O yaştayken kaçınızın ailesi çarşıýı geçtim sokaga yalniz birakirdi? Ailesini hiç sormayın sakın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches