ak parti eleştirileri

spazmoldum
buraya sadece ak parti ye geçmişte oy vermiş olanlar yazsın ..

çünkü ancak onların yaptığı eleştiriler gerçekten samimi olabilir diye düşünüyorum ..

önce ben başlayayım:

1. köprü ve otoyollara fahiş zamlar yaptılar ..

2. memurların durumu bence çok da düzelmiş değil ..

3. pkk sorununu çözmede sivil inisayitifleri gereğince kullanamadılar ve çözüm sürecinde sadece pkk yı muhtap alma basiretsizliğine düştüler ancak ben yine de burada rte yi samimi görüyorum ..

4. artık kandırıldık, aldatıldık gibi bahaneler üretmesinler .. gerçek dostlarını ve güvendiklerini sınasınlar ..

5. devlet içindeki kadrolaşmaların da şu anda sağlıklı olduğunu düşünmüyorum .. tek bir görüş sahibi insanlar bir araya gelirse yarın fetö vari oluşumlar tekrar edebilir .. daha objektif olunmasını beklemek hepimizin hakkı ..

başlık tutarsa yeri geldikçe buraya ekleme yapmayı düşünüyorum ..
venüs
buraya sadece ak parti ye geçmişte oy vermiş olanlar yazsın ..(gbkz:emredersiniz.)
çünkü (gbkz:ancak onların ) yaptığı eleştiriler(gbkz: gerçekten samimi) olabilir diye düşünüyorum . (gbkz:sebep?)

vergiyi tek sen mi veriyorsun? bu ülkenin tek vatandaşı sen misin? sadece senin şikayetlerin mi olabilir?

spazmoldum
başlık tutmuş devam edelim:

asgari ücret sistemini kuramadılar ..

benzindeki verginin çok yüksek olması ..

eğitim sistemimiz hala yarış atı çocuklar yetiştirmemize yol açıyor ..

el yazısı olayına neden bu kadar taktılar anlamış değilim .. ne faydası olacak ki ..

özel hastanelerin durumu bizim için eskiden daha iyiydi .. şu an onları daha çok gözetiyorlar ..

ülkemizde sigortacılık kanunu milletin menfaatlerine uygun değil tam tersi sigorta şirketlerinin menfaatlerine hitap edecek şekilde düzenlenmiş .. tahkime kadar şikayet ettiğim bir sigorta firması neticede haklı bulundu ve kazada %100 haklı olan ben haksız çıkarıldım ..

trafik sigortaları %100 den fazla artarak halk mağdur edilmiştir ..

bankacılık kanunu hala bankaların lehinedir .. mahkemeye gittiğimizde kimi hakim aynı olayda tüketicinin lehine karar verirken diğeri aleyhine karar verebilmektedir bankacılık kanunu yüzünden sanırım ..
dulcinea
Bir partiye oy vermemek için gereken tüm sebepleri saymış (gbkz:spazmoldum). Bizi uzun uzun anlatmaktan kurtarmış. Teşekkürler...
spazmoldum
ak parti'yi en çok ben eleştiririm belki .. ancak, en çok da ben tutarım ..

çünkü bilirim bunlardan başka bize faydası dokunacak bir siyasi parti henüz yok .. eğer ben bunlara oy verdi isem bunları eleştirip hizaya sokmak da benim hakkım ..

rte; kim ne derse desin iyi bir siyasetçi .. ona alternatif olarak düşündüğüm kim varsa adam tuttu partiye aldı ..
şöyle düşünüyorum: ak parti, toplumu değiştirdiği gibi toplumda kendi gündemi ile ak parti'yi değiştiriyor .. böyle böyle ülke bir yerlere geliyor ..
spazmoldum
anladığım kadarı ile bizim ihtiyaç içinde olan vatandaşlarımız; suriyelilere yardım yapıldığını ancak kendilerinin yardım alamadığını düşünüyorlar ..

suriyelileri sevindirelim ancak kendi halkımızı da küstürmeyelim diyorum ..
elfirâşetüzzerka
pkk'yı çok şımarttınız. kürt açılımı yapacağız diye gidip terör açılımı yaptınız. onların temsilcisi olarak öcalanı gördünüz, ve koskoca devlet olarak gidip o bebek katilini muhatap aldınız. sonra hatanızı anlayıp kapıyı kapatmaya çalıştığınızda artık herşey için çok geç olmuştu...

(bkz: doğruya doğru)
edit: bu yine de (gbkz:her terör saldırısından sonra hükümeti suçlamak) hakkını vermiyor bize. çünkü terör saldırıları pkk'nın dahi elinden çıkmış şu anda. tamamen dış güçlerin kontrolü altında.
spazmoldum
kentsel dönüşüm sürecinde evinizin kira yardımı onaylanmadan evinizden çıkar iseniz kira yardımı alamıyorsunuz ve hatta aldınız ise aldığınız yardımları faizi ile geri ödemeniz gerekiyor ve belediyelerin bu kararının altında bakanlık onayı varmış ..

[http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/fuat-ugur/590657.aspx ilgili yazı için tıklayınız ..]

bu konu hakkında köşe yazısı yazıldığına göre ilgililerin bu konuya el atmaları gerekmekte ..
spazmoldum
ak parti üzerine okuduğum son eleştiri; kültür - sanat politikalarının etkili ve yeterli olmayışı .. kültür sanat dediklerinde akıllarına şafak sezer, acun ılıcalı, yavuz bingöl vs gibi oyuncu ve şarkıcılar geliyor .. ancak işi derinden daha temelden alıp ilerleyemiyorlar ..

kendi kültürümüze, edebiyatımıza, yazılı kaynaklarımıza dair istenilen ölçüde bir gelişme olmadığı dile getiriliyor ..

yine bu konuya dair aylar önce okuduğum diğer bir yazıda da buna değiniliyordu: ak parti iktidara geldi, bu kadar yıl geçti .. eski sanat eserlerimize ya da ne bileyim el yazmalarına olan ilgi ve alaka, hala solcu dediğimiz hatta ateist dediğimiz insanlarda ..
elfirâşetüzzerka
ortaçağın karanlık dünyası, reform ve rönesans hareketleriyle aydınlandıktan sonra insanlar refah içinde yaşamaya ve kültür sanatla ilgilenmeye başladılar. temel ihtiyaçlar dururken kültür sanat lükse kaçıyor sanki (u::D)
şöyle ki, 13 senelik iktidarımız yolların kanalizasyonlarıyla, istanbulun su sorunlarıyla, işsizlik-iş beğenmezlik- sorunlarıyla, başörtüsü sorunlarıyla-DAHA DOĞRUSU, BAŞÖRTÜSÜNÜ SORUN EDENLERLE-, anayasal düzenlemelerle, TERÖRLE, MECLİS İÇİ VE MECLİS DIŞINDAKİ DÜŞMANLARLA, MEMLEKETİ BÖLÜP PARÇALAMAK İSTEYENLERLE, PKK İLE, PARALEL FETÖ ÖRGÜTÜ İLE, İSRAİL İLE VS. VS. uğraşmaktan kültür sanata fırsat gelmemiştir, KOLAY DEĞİL, DARBE DÖNEMLERİ GEÇİRDİK BİZ, SAĞ-SOL DİYE DİYE MİLLETİN İÇ SAVAŞA DÜŞTÜĞÜ DÖNEMLER GEÇİRDİK.. ÖYLE KOLAY MI BİRŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAK. bi 13 seneye kalmaz o sorunlar da halledilecektir eminim (u::D)
(bkz: HEDEF 2023)
ccc
Atatürk'te denize insan dökmedi. Atatürk denize düşman döktü! Ağrınıza mı gitti? Bu afişi bir Yunan hazırladı sanırım!

1
spazmoldum spazmoldum
o afişi bir yunan hazırlamadı ancak şu konuşmayı bir chp milletvekili yaptı ..

https://www.youtube.com/watch?v=GkfvduL1N0w

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches