sözcü gazetesinde kan donduran yorum

cayisallama
Tam olarak bu sözler bir insanın ağzından çıkmış ellerine dökülmüş elleri de sanal medyaya yazmıştır.
''Hiç yoktan bunun öğretmen olup bağnaz bir nesil yetiştirme olasılığının ortadan kalkmış olması ufak bir tesellimdir. Kimse kusura bakmasın kafasındaki o herhalde astronot yetiştirmeyecekti''...
kultabisi
tıpkı akit, sabah, star, yeni şafak gibi büyük oranda paçavra bir yayın organında yapılan yorumdur. yorumun, bir okuyucu yorumu olması fazla bir şey değiştirmez. zira, bu çaputun okuyucularının dörtte üçü bu kafada insanlardır.
bu tip yayın organları, akp zihniyetinin de onca kepazeliğe rağmen hala iktidarda kalabilmesinin en büyük sebeplerinden biridir. zira, akp'nin bıkmadan usanmadan yarattığı sahte mağduriyetlerin büyük kısmı bu kafaya yapılan atıflardır:
'işte görün, biz gidersek bunlar gelecek.'
'bizden önce bunlar vardı.'
'işte gerçek yüzleri bu.'
birbirinin pisliğinden beslenen leş yiyici gibiler. biri diğerinin varlığıyla var olabiliyor ancak.
lafmacun
al birini vur diğerine mantığının sonucu olarak yayınlanan bir gazete ve onun gereksiz okuru. bir taraf yandaş diğer taraf karşıt hiç vatandaş olan yok.
elfirâşetüzzerka
28 şubat sürecinden kalma köhneleşmiş, kokuşmuş darbeci zihniyet ile düşünen kişi beyanı.
Orada ölenlerin hepsi kapalı olsaydı demek ki sevinç çığlıkları atacak, patlamanın çok iyi olduğunu, ülkemizin yobazlardan temizlendiğini söyleyecek, hatta gidip teröristlere teşekkür edecekti kapalı kadınları öldürdükleri için.
eğer o patlamada ölen kişi, bunu yazan kişi olsaydı, bu kız ona fatiha okuyor olacaktı.

Rabbim, sen ne kadar da sabırlısın...
venüs
Sözcü gazetesinde çıkmış yorumdur. Şerefsizcedir. Terörün ekmeğine yağdır. O bomba patlarken sağcı solcu açık türbanlı bakmadı güzelim insanların canını alırken. Ama bilene değil mi?
Bunun birde \"(gbkz:ölenler chpli ya da paralel, o halde sorun yok)\" tipi twit atanı vardı. Siz güzel kardeşlerim birini görüp birini görmeme imkanınız yok. Aynı anda paylaşıma düştü. Birini kınadıysanız elbet diğerini de kınadınız değil mi? Birine başlık açtıysanız diğerine de açtınız değil mi? Terörü kınarken samimisiniz değil mi? Yoksa yaptığınız tam da teröristlerin istediği gibi biz-siz yapmak mı?
elfirâşetüzzerka
http://m.yeniakit.com.tr/haber/kizilay-saldirisinda-yasamini-yitiren-basortulu-feyzanin-ailesinden-aciklama-166504.html
Umarız alabilecekleri en yüksek tazminatı alırlar. Kazanılan tazminat ne kızcağızı geri getirebilir ne de aileyi mutlu edebilir. Ama bir ailenin evladına bu şekilde söz söyleme hakkını kendinde gören densizlere hadleri bildirilir. Ailenin acılı halinde onları kat kat üzen bu lafları edenler pişman ettirilir. ülke de edilen her lafın hesabı sorulacak artık. O nedenle birilerine iftira atarken iki kere düşünün. Hem bu dünyada hem ahirette altından kalkamazsınız. (Tabi bu dediklerim yani ahiret kısmı, öldükten sonra dirilmeye inananlar için)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches