richard branson

TurinTurambar
virgin sirketler grubunun kurucusu, ceosu girisimci işadamı. bugünlerde çırağan sarayı'nda düzenlenen istanbul talks konferansına katılmıştır. terör olaylarının bulunduğu bölgelere yatırım yapmaktan vazgeçilmemesi gerektiğini ve yatırımları terörün belirlemediğini söylemiştir. konferans sırasında üzerindeki pantolonun da bir türk markası olduğunu söyleyerek türkiye'nin çok başarılı şirketleri olduğundan bahsetmiştir. branson'ın konuştuğu oturumu mavi jeans'ın ceo'su cüneyt yavuz'un yönettiğinden yola çıkarak pantolununun markası mavi jeans olabilir mi acaba demedim değil. Sivil uzay havacılığının en önemli destekçilerinden olup şirketinin gelecek 10 yıldaki tüm net karını küresel ısınmaya karşı yapılacak projelere aktaracağını da açıklamıstır. uzaya turistik yolculuk projesinin kötü sonuclanması adamı yıldırmamış. denemelerin basarılı sekilde devam ettigini türkiyedeki acıklamalarında belirtmistir .ayrıca yakın zamanda açtıgı virgin money adlı bankasının açılış videosunu da aşagıya ekledim adam döktürmüs gercekten .
https://www.youtube.com/watch?v=OUYQxSU7Abk
cayisallama
istanbul talks konferansında şunları da söylemiş milyarder.

BİZ DE YILLARCA TERÖRLE YAŞADIK

Biz de İngiltere’de IRA ile savaş sürerken benzer şeyleri yaşamıştık.Bir lider geldi ve ‘uzlaşalım bunu bitirelim’ dedi. Sonra, o örgütün başındakiler bugün Kuzey İrlanda’yı yönetiyor. Nelson Mandela da önceleri ‘en büyük terörist’ ilan edilmişti. Sonra en saygın devlet adamı olarak anıldı. Bütün çatışmaların müzakerelerle çözüldüğünü artık anlalamak lazım. Aksi takdirde dehşet hikayeleri devam eder.”

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches