49 days

melankomik
bir kore dizisi.
dramın dibidir. (benim için) sürekli romantik komedi dizilerini tercih ettiğim için ilk izlediğim dram dizileri ve ağlamaktan gözlerim şişti.
ilk bölümü oldukça sıkıcı ve durağan geçse de yılmayın devam edin.
hahed
güney kore dizilerinin çok popüler olduğunu görünce nedir yani dedim ve rastgele bir dizi seçtim. ilk izlediğim dizi personal taste, baktım basit ama eğlenceli. ikinci olarak izlediğim dizide budur. bende tamam sonu belli sadece bu süre zarfında neler olacak onları izleyeceğiz dedim ama tamamen yanılmışım. üzerinden baya zaman geçmesine rağmen aklımda yer etmiş bir dizidir. çok hüzünlü bir dizi ama baştan sonra ağlak değil, drama olsa da eğlenceli çok fazla sahne oluyor bir bölüm içinde. sonunu açıkçası ben beğendim. eğer tahmin ettiğim gibi bitseydi belki bu kadar beğenmezdim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches