her dizide bir şarkının çalınması

melankomik
her dizimizde bir şarkıyı meşhur etme çabasıdır desek daha doğru olur. zaten var olan bir şarkı diziyle alakalı bulunarak pat diye bir 5 dakikalık bölüme monte edilir. o arkı oraya uymuş mu, o şarkıyı dinleyen o diziyi izliyor mu, o diziyi izleyen o şarkıyı dinliyor mu hiç düşünülmez. senariste uymuşsa koyar.
halbuki kore dizilerinde öyle mi ? değil. ! onlar dizilerine uygun şarkı yazıyorlar. sonrasında sen zaten o şarkıyı arayıp bulup dinleyip duruyorsun.
özgünlük biraz aaa, bu nedir canım. !
cayisallama
ayrıca her filmde de vardır bu. Nuri bilge ceylanın filmlerinde çok bulamazsınız bu şarkı türkü olayını. Bir zamanlar anadoluda sadece allı turnamı çalmıştı onu da arabın içerisinde radyodan. Sanatı engellediğini düşünüyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches