gri insanlar

elfirâşetüzzerka
ne siyah ne de beyaz, ikisi arasındaki renktir gri. gri insanlar da her hangi bir kitleye dahil olmadıklarını söyleyen insanlardır. renklerini belli etmezler. en tehlikeli insan tipidir. hangi safta olduğunu belli etmez. mutedil davranma adına, işi ikiyüzlülüğe dönüştürür. sizinle herşeye evet derler, bir başka bir ortamda, size aykırı gelen kişileri onaylar ve onlara hak verirler. farklı renklerin olduğu ortamlarda sivrilip kendileri olmak istemezler. aynı zamanda korkaktırlar. dikkatleri, tepkileri üzerlerine çekmekten korkarlar, saflarını belli edince, ötekileştirilmekten, diğerleri tarafından eleştirilip dışlanmaktan korkarlar.
hiçbir özellikleri yoktur. kendi isteklerine göre değil, başkalarının isteklerine göre fikir beyan ederler.
en sevmediğim insan tipidir.
(bkz:münafıklık)
Onlar iman edenlere rastladıkları zaman: \"İnandık\" derler. Fakat şeytanlarıyle yalnız kaldıkları zaman: \"Biz, sizinle beraberiz, biz sadece (onlarla) alay ediyoruz.\" derler. (bakara suresi 14)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches