ölenler chpli ya da paralel o halde sorun yok

venüs
13 mart ankara patlamaları sonrası atılmış bir twit sı.mığıdır. Bunun bir diğeri aynı gün sözcü gazetesinde yapılmış bir kullanıcı yorumunda ölen türbanlı kızlardan birine, yaşasa kendi gibi yobazlar yetiştirecekti tipi bir yorumdur. İkisi aynı gün sosyal medyada peydah olmuştur. Dikkatli ekşiciler bunları ekşisözlüğe, başkalarıda ordan facebook a twittera taşıdılar. Birini görenin diğerini görmeme ihtimali çok düşük.
Terör amacına ulaşmış mı ulaşmış malesef, sen ben diye ayırmış mı? Çok güzel ayırmış. Üç beş üyeli sözlüğün elemanları birini başlık yaparken diğerine değinmemiş bile. Kınayın arkadaşlar kınayın, terör adam ayırmaz, teröristi kınayın, teröre ortak olanı kınayın, göz yumanı kınayın, ama öleni ayırmayın. İnsancılık oynamayın. Ekimdeki gar patlamasını da kınayın sultanahmette patlayan alman turistleri de. Tepkiniz bir olmazsa birgün ben birgün sen birgün o ölür. Bir bakarsınız biz ölmüşüz.
karakedisi
İki bakış açısı da boktan. Zaten empati yapamayan (ama inatla yaptığını idda eden) gayet geniş bakış açılıyım diyip at gözlüğünü asla çıkarmayan ve kendisinin en doğrusunu bildiğini idda edip asla ve asla farklı yaklaşımları kabul etmeyen insanlar yüzünden bu haldeyiz. Ve bu daha da kötüleşiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches