ak parti'ye saydırmanın dayanılmaz cazibesi

spazmoldum
ülkemizde kimi vatandaşlarımızın akıllarını ve gözlerini kör eden ak parti düşmanlığından mütevellit müzmin bir sayıklama halidir ..

onlar için ülkede tek sorun ak parti'dir .. başka bir düşman, lobi ya da güç aramaya gerek yoktur .. hatta terör örgütü pkk bile onların gözünde tali bir unsurdur ve ak parti'nin zayıflaması için kimi zaman desteklenmesi bile hoş görülebilir ..

bunlardan içindeki ak parti düşmanlığı aşırı ilerlemiş olanları, işi; ak parti'ye oy verenlere çemkirmeye dahi götürürler ..

sanırım müzmin muhalefet olmalarının da bunda payı var ..

edit:

15 yıldır tek başına iktidar dediğiniz ak parti hükümetlerine, 2013 aralık ayında fetö darbe yapmaya çalışılmadı mı ??

2008 yılında halkın tek başına iktidara taşıdığı parti 5 oya karşı 6 oyla kapanmaktan kıl payı kurtulmadı mı ??

gezi olayları sürecinde tüm mega yatırımlarınızı durdurun diyen bir gezi kolektifinin de taraf olduğu ayaklanma gerçekleştirilmedi mi ?? ki paralel kaçak savcı zekeriya öz; gezi'de, pkk'da olsa idi bugün ak parti gitmişti diye twit attı ..

son olarak; eleştiri ile saydırmanın farkını da bir zahmet siz araştırın .. onu da ben anlatmayayım ..
kultabisi
Tam 14 yildir araliksiz bicimde, ortaksiz (uzun donem ortaklik yaptiklari cemaati ve yaklasik 3 yil ortaklik yaptiklari teror orgutunu saymazsak), rakipsiz, sinirsiz destekle ulkeyi yoneten bir parti var ve biz ulkedeki sorunlardan bu partiyi sorumlu tutmamaliymisiz...
Kafan cok guzelmis canim, gule gule kullan.
...
Haa bak az daha unutuyordum. \"Hatta teror orgutu pkk bile tali bir unsurdur...\" diye baslayan itham sanirim ak parti yandaslarini kapsiyor. Zira gecen yil bu zamanlar her biri kuvvetli birer apo savunucusu, her biri baris gonullusu birer pitircikti. Gecen yil bu zamanlarda, 'terorle anlasma olmaz' diyenleri kandan beslenmekle sucluyorlardi.
Son olarak sunu da soyleyelim. Muzmin muhalefetlik, kronik omurgasizliktan cok daha iyidir.
GALADRİEL
başlık açan şahıs hilal kaplan kafasında yaşadığı için zorlamayın. bugün ak der yarın kara. fıtrat bunlar hep. siz söyledikçe yarabbi şükür şükür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches