çocuk istismarını araştırma komisyonu

dulcinea
Bugün, mhp tarafından öneri olarak sunulan fakat (gbkz:akp)li milletvekillerinin oyları ile kurulması (gbkz:kabul edilmeyen) komisyon.

Çocuklara karşı cinsel istismar suçunu araştırma komisyonu kurulması önerisi, hangi sebeple nasıl bir düşünce yapısı ile reddedilir hala anlayabilmiş değilim.

Durumdan mı memnunsunuz, korktuğunuz bir şey mi var?

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.
cayisallama
oylama ilk anda kabul edilmiş ancak ak parti vekillerinin dışarda olmasından dolayı meclis başkanı yenilemiş ve hayır oyu çıkmıştır. NEtice itibariyle bu araştırma komisyonu kurulamamıştır.

Şunu algılamak isterim doğrusu bu komisyon bir vakıf üzerine gidecekti sadece diye reddettiniz diyelim. Peki bu vakfın ve o cinsel istismar olaylarının ortaya çıkmasını kamoyunun yükselen nabzının düşürülmesini neden sağlamıyorsunuz? Bunu yapan bir kişi veya vakıfsa (reddetmek insanın aklına neler getirtiyor neler) neden şeffaflığını sağlamıyorsunuz? Sorularım çok.

Reddedilme sebebini de şöyle yorumluyorum.
- Bir vekil dışarı koşup; üç parti birleşti evet oyu kullanıyor diye seslendi.
- Dışarıdakiler koşup içeriye; hayır hayır diye oy verdiler. Çoğunun olaydan haberdar bile olmadığı kanısındayım. Sorumluluklar çok büyük. Veballer çok büyük.

Not: BElki de sınıfsal olarak en alt tabakada olmak en iyisidir.
spazmoldum
tüm partilerin katılımı ile artık kurulmuş bir komisyondur .. burada mhp yi; ak parti'ye karşı güzel bir muhalefet yaptığı için kutlamak lazım ..

ak parti bu konuda gerekli ve yeterli tepkiyi zamanında veremedi .. ensar vakfı da öyle ..

aslında zaten bir şerefsizin yaptığı, ne partiyi bağlar ne de vakfı .. ancak bunu söylemek için çok vakit kaybettiler ..
dulcinea
Halkın tepkisi sonuç doğurmuş, akp geri adım atmıştır. Demek ki halk sessiz kalsa sesleri çıkmayacaktı.
Belki milyonuncu defa;

Ne günlere kaldık allahım.
Rıhtım
Bazen çocuğun büyükleri istismarı şeklinde de olabiliyor.
Adana'da bir kız çocuğu hamile kalınca babasına bana tecavüz ettiği dediği kişi, kızın babası tarafından öldürülür. Fakat Ağustos 2017'de gerçekleşen cinayetin akabinde mahkemede, öldürülen kişinin hamile kızdan alınan ceninle dna'sı uyuşmaz. Kız sonra iftira attığını itiraf eder. Başkasıyla ilişki yaşadığı ortaya çıkar.
(Öldürülen kişiyle bir kaç ay arkadaşlığı olmuş)
http://m.t24.com.tr/haber/tecavuz-cinayetinde-oldurulen-gencin-masum-oldugu-ortaya-cikti-iftira-atan-15-yasindaki-kiz-cocugu-tutuklandi,591650

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches