ingilizce başlık açarak ülkesini karalamak

spazmoldum
ilk olarak; tipik bir mankurt hareketidir ..

ikinci olarak; bu insanlar bu eğitim sistemi içinde yetişmişlerdir ve eğitim sistemimizin yerlerde süründüğünün yeni bir kanıtı da yine bunlar olmuşlardır ..

#egitimsart
dulcinea
Bu sözlüğe bir şeyler yazarken amacım (gbkz:cahile laf anlatmak) değil. Eskilerin tabiriyle onlar öğüdünü almış zira.
Yalnız, hani olur ya birileri fikir edinmek doğruyu bulmak için buraları olur falan... Buraya bakınca karşılaştığı tek fikir başlık sahibi bu yazarın sıçmıkları olmasın diye uğraşıyorum.

Bu başlığın amacı, konusu çok belli.

(gbkz:stop child rape in turkey) başlığı referans alınarak yazılmış, ülkede yaşanan (gbkz:çocuklara karşı cinsel istismar suçu)na dur diyen insanlara eğitimsiz diye bok atılmış. Bu pisliğe dur diyeceğine, suçluya 'bu suçlu!' Diyeceğine 'ilkimizi kiriliyirlir yiii' diyor.
Bilip savunduğum tek şey var, o da şudur sevgili spazmoldum

Yapan kadar, bilip de susan da suçludur.

Umarım ömrünün geri kalanında vicdanını aklayabilirsin.
kultabisi
ülkesinde küçük çocuklara tecavüz edilmesinden değil de, bunun diğer ülkelere duyurulmasından utanan (gbkz:ak ahlaklılar)ın zoruna giden eylemdir.
#ahlaksart
elfirâşetüzzerka
kılıçdaroğlunun, amerikalara gidip kendi ülkesini şikayet etmesine benzer bir durumdur. içler acısı olan durum ise, çocuk istismarında, tecavüzde zirvelere oturmuş ülkelere kendi ülkelerini şikayet etmeleridir. ses duyurma adı altında yapılan bu gibi şeyler, kendi ülkesini itibarsızlaştırmaya çalışmaktır.
böyle bir hasthag yerine
(gbkz:idam geri gelsin)
(gbkz:tecavüzcülere hadım cezası uygulansın)
(gbkz:zina suç sayılsın)
şeklinde etiketler açılsaydı, gerçekten bir şeyler için çabalandığına inanırdık belki ama bu tutum sadece şikayetçi olup geri çekilmekten öteye gidemiyor. verilen tepki doğru lakin yöntem yanlış.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches