kaygı

cayisallama
insani icten ice yiyen bitiren du$unceler toplulugu.

Bunun fazla olması insanın vücut işleyişini ciddi anlamda bozar. Bu durumu düzeltmek için oldukça büyük bir çabaya ihtiyaç olabiliyor zamanla.
Diğer açıdan bakmak gerekirse büyük bir ihtiyaçtır. Şöyle ki eğer kaygı olmazsa kişide bu durum çok daha büyük bir sıkıntıdır. Belki vücut işleyiş olarak oldukça rahat ve düzgün işleyebilir ama bir sürü eksikliği beraberinde getirecektir.
Örneğin bir yolda karşıdan karşıya geçerken sağa sola bakmamız kaygının gereğidir. KAygı olmazsa sağa sola bakma ihtiyacı kişide hasıl olmazmış.
abuzeroklava
Üzüntü, sıkıntı, korku, başarısızlık gibi heyecan oluşumlarının kaynağı bilinmeden uzun süreli yaşanmasına kaygı adı verilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches