kahve dünyası

spazmoldum
türk kahvesi fena değildi, olumsuz bir şey yazmayacağım ancak mozaik pastalarını hiç beğenmedim ve bu düşüncemi çalışanlara da ilettim tabii ..

kestaneli çikolata ikram ettiler çok güzel bir jest idi ancak sanki hafif bir yanık hissi geliyor insana .. ben beğendim diyebilirim ancak yine de daha güzel bir tada ulaşmalarını beklerdim ..

aldıkları gazeteler de sözcü, milliyet ve hürriyet idi yanılmıyorsam .. asıl bu konuda sınıfta kaldılar .. adam bir tane yenişafak koymaz mı o gazete standına !!
elfirâşetüzzerka
--- (gbkz: spoiler) ---

ayıp etmişler. ikram konusunda demiyorum tabi, gazete konusunda. her görüşten insan gelebileceğini düşünmeleri lazım dimi (u: :D )
--- (gbkz: spoiler) ---

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches