en kötümser yazarlar

elfirâşetüzzerka
tüm zamanın en çok eksi oy veren yazarları
1) cayisallama (45)
2) dulcinea (43)
3) kunta kinte (42)
4) hermione (22)
5) sugge (22)
6) werty (15)
7) karakedisi (13)
8) pirlere niyaz ederiz (12)
9) john doe (11)
10) abuzeroklava (9)
11) zinzal (9)
12) halo (9)
13) mödo (9)
14) spazmoldum (7)
15) hyperion (6)
anlamsız her önüne gelen başlık veya entrylerinize basılan eksi oylarının faillerini bu listeden rahatlıkla bulabilirsiniz, dediğim başlık (u::D)
kultabisi
fail sözcüğü birden fazla anlama gelse de, yaygın olarak kabul gören anlamı, suç içeren bir eylemin öznesidir.
katılmadığı, içeriğini beğenmediği bir entrye eksi oy vermenin kötü ya da ayıp bir yanı yok. oy verenlerin de, kimliklerinin açığa çıkmasından çekindiklerini sanmıyorum. zira, her ne kadar başlık sahibi, evrenin sırrını çözmüşçesine, 'işte yakaladım hepinizi. yakalayamayacağımı sanıyordunuz di mi?' edasıyla nickleri listelese de, istatistikler kısmına giden herhangi biri de bu listeyi görebilmektedir zaten.
ha bu arada, eksini ben verdim kardeşim. güle güle kullan.
kultabisi
biraz önce istatistikler kısmından kontrol ettim. sözlükte şimdiye kadar 24000 civarında entry girilmiş. bu bilgi bir kenarda dursun.
başlığın ilk entrysinde verilen sayılardan da, eksi oy alan entryleri topladım: 274 ediyor (çok emin değilim ancak sanıyorum ki verilen her eksi oy bir puan üzerinden hesaplanıyor. öyle değilse bile benzer bir yöntemdir. yani misal ilk sırada olan cayisallama 45 civarı entry eksilemiş şimdiye kadar). bu da bir kenarda dursun.
daha sonra ilk entrynin yazarının yazdığı entry sayısına baktım: 400 küsur entry yazmış şimdiye kadar.
hatırlayalım. ne demişti kendisi?
'anlamsız her önüne gelen başlık veya entrylerinize basılan eksi oylarının faillerini bu listeden rahatlıkla bulabilirsiniz.'
oysa veriler ortada. listedekilerin tamamının, yemeden içmeden, başka hiç kimsenin entrysini önemsemeden, sadece değerli yazarımızın entrylerini eksilediğini kabul etsek bile, o harikulade entrylerinin sadece yarısı eksilenmiş şimdiye kadar. ki öyle olmadığını biliyoruz. zira, 'en kıl olunan yazarlar listesinde' en tepede bile değil. yani entryleri kendisininkinden daha fazla eksilenen yazarlar var.
verilere dayanarak kendisinin en hafif tabiriyle, gerçekleri çarpıttığını söyleyebiliriz.
ha diyebilir ki, 'ben sadece kendi entrylerimi kastetmemiştim.' aslında öyle olmadığını biliyoruz ama velev ki öyle olsun. yine yanlış bilgi. zira 24000 entryden, eksi oy alan birkaç yüz entry için, 'anlamsız her önüne gelen başlık veya entrylerinize basılan eksi oylarının...' demek, mesnetsiz bir suçlama oluyor.
hermione
Bu listede 4. Yüm. En iyimserlerde de 2. Yim. Şimdi ben iyimser miyim kötümser mi? Yoksa fail miyim? Imdi ürek yırtılır...
elfirâşetüzzerka

tüm zamanın en çok eksi oy veren yazarları
1) dulcinea (57)
2) kunta kinte (52)
3) cayisallama (48)
4) hermione (28)
5) sugge (28)
6) karakedisi (16)
7) werty (15)
8) spazmoldum (15)
9) zül (15)
10) pirlere niyaz ederiz (12)
11) john doe (11)
12) alangoya (10)
13) abuzeroklava (9)
14) zinzal (9)
15) halo (9)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches