beyin yakan sorular

melankomik
beyni fazlasıyla yorar, ama o yorulmanın sonucunda o kadar basit bir cevap çıkar ki şaşırır kalırsınız.
(gbkz:evreka)
evet geliyor:
adamın biri bir kurtu, bir koyunu, bir de otu nehirden karşıya geçirecekmiş. nehirde de bir sandal var. adam kendisiyle beraber sadece 1 tanesini yanında götürebilir. koyun ile otu bırakamaz, birbirini yerler. kurt ile koyunu bırakamaz onlar da birbirini yer. adam bu üçünü karşıya nasıl geçirir ?
melankomik
fikriniz de mi yok ?
beyinler yandı mı ,ıssuz acun öldi mü ?
yoksaaa yoksa kimse tatilci 'yi , melankomik i takmıyor mu ???
edit: bilene ödül var. (^^)
cayisallama
Sorum: Bir kral şövalyeler arasında bir yarışma düzenliyor. Kaybedenin kellesi gidecek... 6 kişi katılıyor yarışa... at yarışı düzenleniyor... finish i ilk geçen kızını alacak kralın. iki kişi aynı anda geçiyor... diğer 4ünün kellesi gidiyor haliyle... Kalan iki kişi için yine bir yarış yapılıyor. bir sınır belirleniyor ve yine bunlar yarışa sokuluyor. fakat bu kez tam aksine finish e son giden kızını alacak kralın...
\"Hanginizin atı sınıra en son giderse o alacak kızımı\" diyor kral.
Tabi yarış başlamıyor bir türlü... sınıra en son varan kızı alacağı için ikisi de ilerlemiyorlar... bu arada yanlarına yaşlı bir adam yanaşıp ikisine birden birşey söylüyor... ondan sonra iki şövalye de dört nala koşmaya başlıyorlar... Bu yaşlı adam şövalyelere nasıl bir fikir veriyor???
****
Üstteki soruya Cevap : Önce koyunu karşıya geçirir.kurt ot yemez. Sonra kurtu karşıya geçirir. Dönerken koyunu geri götürür. Böylece sadece kurt karşı kıyıya geçmiştir. Bu sefer koyunu bırakıp otu geçirir. En sonda koyunu geçirir. koyun 2 tur atar yani.
kultabisi
@3 rakipler birbirinin atına biniyor.
@1 ramazan ayında kurt ve koyun oruçluyken, hiç telaş etmeden kafasının estiği sıraya göre geçirir.
axit
4
melankomik melankomik
matematik ve biyoloji mi ???
piri fani piri fani
Matematiğin temel kuralı ' - . - = + ' yani cümlede 4olumsuz olduğuna göre olumsuzları şu şekilde olumlulaştırabiliriz. "Matematik öğrenmeyi biyoloji öğrenmeye tercih edenlerden biri olmayı yeğlerim." Yani cevap apaçık ortada; MATEMATİK.
angarali angarali
matematik.
axit axit
Piri fani haklı gibi
angarali
hangi fincan en erken çay dolar.

5
axit axit
4. fincan
Rıhtım Rıhtım
4' e giden musluk kapalı, 9'a giden de ilk 7 dolar. Benzer bir tanesini Özgür Demirtaş twitter!dan sormuştu.
Alangoya Alangoya
7'ye gidende kapalı sadece 5 kalıyo geriye:)
gercektosunpasa gercektosunpasa
Hakkaten ya. Sadece 5 açıkmış
angarali angarali
alangoya tebrikler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches