harcın evi yıkması

melankomik
istanbul esenlerde inşaat halindeki bir eve harç dökülüyor. buraya kadar her şey normal. dökülen harç taşıyor ve yan binanın bodrum katına taşıyor. ve orada koltukta yatan yaşlı bir teyzeyi öldürüyor.
cayisallama
\"ANNEMİ KENDİ ELLERİMLE ÇIKARDIM\"
Olay yaşandıktan sonra komşularının kendisini arayıp hemen eve gelmesini istediklerini ifade eden oğlu Veli Yaman, \"Annemi beton harcının arasından kendi ellerimle çıkardım. Arabamla basa bas geldim buraya. Bana beton çöktü demediler. Acil eve gel. Geldim ki kapı açık. Annem burada. Çıkarsanıza kardeşim dedim. Tuğla kafasına düşmüş\" dedi.
Bu olayda ihmal olduğunu savunan Yaman, \"Bende inşaatçıyım. Benimde inşaatlarım var. Böyle bir disiplinsiz çalışma görmedim. Ben burayı her gün kontrol ettim. Beton döküldüğü zaman şişmesin dedim. Hani? Yaptık dediler. Öğlen işe giderken köşeyi dönmeden arkama baktım. İçime doğdu. Keşke gitmeseydim. Evde olsaydım yine olacağı buydu\" şeklinde konuştu.
Kazada hayatını kaybeden Gülbahar Yaman'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayın yaşandığı yere güvenlik şeridi çeken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
[http://www.haberturk.com/gundem/haber/1217147-esenlerde-beton-duvarin-uzerine-devrildigi-kadin-oldu tık tık]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches