güzin abla

melankomik
dertleşmekle eşleşmiş isimdir.
güzin sayar. gazetelerde oluşturduğu 'güzin abla' köşesiyle, yıllarca dert dinlemiş derman olmuş ablamızdır.
kultabisi
kendisi 2000li yılların ortalarında vefat etmiştir. onun ölümünün ardından köşesini uzun bir süre, yine aynı adla kızı hazırlamıştı. hala devam ediyor mu, ediyorsa hangi gazetede bilmiyorum.
bir de güzin abla'ya ithafen internette dolaşan bir yazı var (kimi kaynaklarda haydar dümen'in köşesinde yazdığı söylenir ama ben de güzin abla'daymış gibi hatırlıyorum):
''Sevgili Güzin Abla ben 17 yaşında bir genç kızım internette kendime yeni bir arkadaş edindim.Onu çok seviyorum. O da beni seviyormuş.Bana seni ailemle tanıştıracam dedi. Buna çok sevindim. beni evlerine davet etti Ailesi ile tanıştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim.Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne?
GÜZİN ABLANIN CEVABI:
-Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmuş...''

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches