çelik yelek giymediğini deklare etmek

spazmoldum
başbakanımız sayın ahmet davutoğlu'nun yaptığı açıklamadır ..

terör bölgesine gittiğinde yapılan uyarılara rağmen, bir başbakanın canı bir polisten, bir askerden bir vatandaştan daha kıymetli değildir demiştir ..

bence yanlış bir harekettir .. üstelik bunu açıklama yaparak duyurması ise daha da bir tuhaftır ..
dulcinea
Doğru söylemiş. Bırakın canının daha kıymetli olmamasını, Bir hiç uğruna Kundakta yavrusunu gencecik karısını geride bırakıp şehit olan vatan evlatlarının kesip attıkları tırnak bile olamaz.

kedi olalı bir fare tutmuş. Afferim küçük enişte.
kultabisi
1- güvenlik protokollerine göre, başbakan da olsa, cumhurbaşkanı da olsa, onu korumakla görevli birimin güvenlikle ilgili direktiflerine uymak zorundadır. bakın zorundadır diyorum. yani seçim hakkı yoktur. zira, bu ahmet davutoğlu ya da mehmet musaoğlu meselesi değildir. istenmeyen bir durum olduğunda, ölen kişi ahmet davutoğlu değil t.c. başbakanı olacaktır. yani terör örgütü, t.c. başbakanını öldürmüş olacaktır. devlet, başbakanını koruyamayan devlet durumuna düşecektir.
2- bunu söylemek bir kahramanlık göstergesi değil aksine son derece ajitatif bir siyasetçi davranışıdır. 'bakın ben böylesine korkusuzum. mangal gibi yüreğim var.' alt metninin dillendirilişidir.
3- bir ülkenin başbakanı, yine kendi ülkesinin topraklarında 'çelik yelek giymeden geziyorum.' beyanında bulunuyorsa, bu bir utanç vesikasıdır. ülkenin terör karşısında ne hallere düşürüldüğünün itirafıdır.
4- bunun bir adım ötesinin, 'güvenlik kuvvetlerimiz, terör örgütüne teslim olmuyorlar. son nefeslerine kadar çarpışıyorlar.' olmayacağının garantisi yoktur.
5- kişisel bir davranış olarak ne kadar korkusuzca ve manevi yönden ne kadar kuvvetli bir mesajsa, devlet adamı olarak o kadar yanlış ve sorumsuz bir mesajdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches