kumpas der

spazmoldum
fetö hakim ve savcılarının peşine düşmüş bir dernek ..

açıklamalarını aşağıda paylaşıyorum ..

ahmet zeki üçok'u araştırırken karşılaştım bu dernek ile ..

--

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en aşağılık ve en alçakça kumpaslarından biri olan İzmir Askeri Casusluk davası tüm sanıkların beraat etmesiyle sonuçlanmıştır.
Tüm arkadaşlarımıza ve saygıdeğer ailelerine hayırlı olmasını diler, bundan sonraki amacımızın bu alçakça kumpasları kuranların bağımsız ve tarafsız yargı önünde hesap vermelerini sağlamak olduğunu bir kez bildirmek isteriz.
Saygılarımızla
KumpasDer Yönetim Kurulu
--
basın açıklaması:

Tüm kamuoyunun malumları olduğu üzere Kumpas Mağdurları Derneği, Balyoz, Ergenekon, Askeri Casusluk, Poyrazköy, Zirve Yayınevi, Amirallere Suikast, Atabeyler, Odatv gibi “Kumpas Davaları” olarak bilinen davalarda sayısız hukuksuzluklara maruz bırakılarak hakları gasp edilmiş, yıllarca cezaevlerinde tutularak gelecekleri karartılmış, hayatlarını kaybetmiş bu ülkenin vatan evlatlarının, uğradıkları hukuksuzluklara neden olanların adalet önünde hukuka uygun biçimde hesap vermelerini sağlamak ve bu davaların mağdurlarının haklarını, hukuka uygun olarak kazanmalarını temin etmek amacıyla kurulmuştur.
Türk hukuk tarihinin en karanlık dönemini yaşamış olan bizlerin en temel talebi, hukukun üstünlüğünün hayatın her alanında üstün kılınmasıdır. Son günlerde çok sayıda mahkeme kararında, “Fetullahçı Terör Örgütü” olarak isimlendirilen oluşumun algı operasyonu kapsamında, KUMPASDER mensuplarının da aralarında bulunduğu birçok arkadaşımızı ve bu süreçte daima yanımızda bulunarak bizlerden sonsuz desteklerini esirgemeyen saygıdeğer avukatlarımızı kullanmaya yönelik faaliyetlerde bulunduklarını üzüntü ile müşahede etmiş bulunmaktayız.
Bizler bu süreçte saygıdeğer avukatlarımız ile sadece müvekkillik ilişkisi içerisinde bulunmadık. Bizim beraberliğimiz ortak değerler çerçevesinde, tek bir beden gibi hareket eden dava arkadaşlığına dönüşmüştür. Tüm bu gerçeklerin ışığında, bu karanlık süreç boyunca verdikleri hukuk mücadelesi ve dik duruşları ile tüm dünyaya örnek olabilecek saygıdeğer avukatlarımızın, dava arkadaşlarımızın ve değerli üyelerimizin “Fetullahçı Terör Örgütü”nün algı operasyonuna izin vermeyeceklerine inancımızı ifade eder, tüm kamuoyuna saygılarımızı sunarız.
Kumpas-Der Yönetim Kurulu

[http://www.kumpasder.org/ derneğin sayfası ]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches