çukur adam

spazmoldum
Üstad necip fazıl kısakürek; çalışmalarına engel olmaya çalışan şer erbabı için, alçak demekle yetinmezdi .. böyleleri için çukur adam derdi ! çünkü alçaklık bile bir seviye ister !
--
şimdi bu nerden çıktı: kılıçdaroğlu'nun yaptığı terbiyesizliği savunmaya ya da tevil etmeye çalışan hatta savunmakla da kalmayıp; aynı terbiyesizliği kendisi de tekrar eden ( bunlara sorsan insan olduklarını dahi iddia edebilirler, aldanmamak lazım .. ) yaratıkları görünce insanın aklına bu tabir geliveriyor ..

bunlarla muhatap olmamak en iyisi .. çünkü dışarıdan bakanlar sizin ile onların arasındaki farkı anlayamayabilir ..
elfirâşetüzzerka
Düştükleri çukurda gırtlaklarına kadar bulaştıkları çamuru temiz olanların üzerlerine sıçratma çabasında olan insanlardır. Onu da pek iyi becerdikleri iftiralar yoluyla yapmaya çalışmakta fakat ispatlayamadıkları için ellerine yüzlerine bulaştırmaktadırlar.
(bkz: Çamur at izi kalsın)
imschrolled
fizikte bir konuyu hatırlatmış kişi. \"çukur ayna, tümsek ayna.\" bir de bir replik vardı. \"adinin de bayağısı, çukurun da aşağısı, dibi\" gibi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches