ankara bölge idare mahkemesi rezilliği

cayisallama
Öğleden sonra evrak vermek için Ankara bölge idare mahkemesine geldim. Kamu kurumu ile özelleri ayırdılar kamu kurumları için üst katta iki memurlu bir yer açtılar.
Çalışan bu iki memur günlük sadece SGK nın evraklarını yapabilir.
Normalde bu memur kısmı çalışmazya hani buradaki insanlar haldır haldır çalışıyorlar. Çok bariz bir şekilde personel eksikliği var ve bu istihdam hala neden yapılmıyor?
İnsanlar eski elektrik, tüp gaz kuyruklarından çıkıp artık bu sıralara giriyor.
Mahkeme Başkan'ı ile görüşüp bir çözüm üretilmesi istendi ancak mahkeme Başkan'ı Aile ve sosyal politikalar bakanlığındaymış görüşemedik.
Devletin bu kadar hantal hale gelmesi bu yüzden. İstihdam edilecek iki yeni bilgisayar işletmeni şuan sırada bekleyen ve iş gücü atıl hale gelen 30 kişinin işe yarar hale gelmesini sağlayacak
Sıra ve bekleyenler şöyle
43 kurum; /gorseller/yukle/images/imagejvgv.jpg

kuyruk ve bekleyen evrakların bir kısmı; /gorseller/yukle/images/imagejbjb.jpg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches