toplu taşıma araçları

cayisallama
son zamanlarda belki bir kaç yıldır pek kullanmadığım araçlardır. SAdece şehirler arası seyahatlerde kullanıyorum artık. Bu araçlarda bulunan klimalar hiç açılmaz abi. İçeri askeriye yatakhanesi gibi de koksa o klima çalışmaz. Şikayet edin 208 lira cezası var.
karakedisi
Bindiğim an pencere tarafına koşup camı açarım yaz kış farketmez. Nefes alamıyorum midem bulanıyor. O havasızlıkta nasıl oksijen bulabiliyor insanlar şaşırıyorum.
abuzeroklava
Türkiyede en sistematik şekilde istanbulda kullanılıyor. Bu kanıya şuradan vardım;
Her türlü toplu taşıma aracı var, otobüs, tren, tramway, metrobüs... O kadar insan var ve bu araçlar ile seyahat edebiliyorlar. Başka bir kültürden olan insanlar garipsiyor ve o insanlara bu davranış hayvani geliyor ister istemez. Bu hayvani davranış sistemleşmiş davranıştır aslında. Bahsettiğim diğer kültürlerden yada başka şehirlerdeki insanların 1/3 ünü alın istanbul toplu taşımasına koyun rezillik ve katliam çıkar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches