başlangıç hedefi ve sonuç

imschrolled
kısacası \"beklenti ile sonuç\" diye daha açık bir şekilde ifade edebileceğimiz proje tasarlama/bitirme örtüşmesi. Her üretimden önce bir kıvılcım gelir. Başlangıçta saçmadır ve az çok gerginlik verir. Tam bu noktada, nasıl mayalarım diye düşünmek keyiflidir, hedeflenen ile sonucu kestirebilmek. Aslında her iş için geçerlidir.

Dijital üretimle serbest zamanlarda, kişisel gelişim odaklı çalışmalarda hareket imkanı daha fazladır. Farkında olmadan zihnin yönlendirmesi ile yapılan hatalar sonuçtan uzaklaştırır ancak bu şaşırtıcı olacak ki, başlangıçta hedeflenenden daha estetik, basit ve anlaşılır bir sonuç sunar/sunabilir. Kasıtlı bir üretim sürecindeyseniz; o zaman sonuç ile beklenti örtüşmelidir çünkü değişen her açı, her köşegen anlamı değiştirir ve vurguda aksaklıklara neden olur. Tabi ki, imza atacaksınız ama bu isabetli olmak zorunda, aksi takdirde müşteri kaçar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches