pkk operasyonlarında orantılı güç zırvası

kuntakinte
adamlar sığınak yapmış, yığınak yapmış, tuzaklama yapmış nusaybin'de binanın içine 1 ton bomba koymuş, keşif için binanın içine asker girince havaya patlatıyorlar, şehit olanlardan patlamasının etkisiyle insan vücuduna benzer parçası kalmıyor ve bunu yapan adamlara karşı insan haklarını çiğneyemezsin deniyor. orantılı güç kullanın diyor.
adamlar yere döşedikleri bombayı patlatınca 6 metre derinlik oluşuyor hala gelmişler orantılı güç zırvası.

içinde 20 tane pkk'lının bulunduğu binaya tankla top atışı yapınca insan hakları, keşif için binanın içine giren askeri-polisi patlatınca özgürlük için öyle mi?
Alangoya
evet asker ve polis orantısız güç kullanıyorlar. teröristlerin kullandıkları gücün yanında çok hafif kalıyor acilen eşitlenmesi lazım.
imschrolled
sanki strateji oyunu gibi bir yaklaşım. (gerçekle ilgisi olmayan, kasıtlı.)

tamam 2 devlet arasında olsa kabul, bağımsızlığı ihlal edilen devlet için bu mümkün. burada devletin kendi içerisinde çözmeye çalıştığı bir takım köklü problemler var. iç işlerinde eldeki kuvvetleri istediği gibi yönlendirir. operasyon da külfet çünkü. kuvvet miktarının artması operasyon süresini azaltır. bu da ülkenin tamamını etkileyen ekonominin daha dengede kalması için gerekli.

cayisallama
vatandaşa orantılı güç kullanılması taraftarıyım. Türkiye cumhuriyeti içerisinde suç örgütü olmadan tekil şekilde suç veya silahlı suç unsurlarında yine orantılı güç olmalı anacak bu bir organize suç ise bir örgüt ise değil oran orantı yöntemi daha basit yöntemle çarpma bölme uygulanmalıdır.

Canı acıyan insanların zırvalarına kulak vermeden, bunlar da insan oğlu demeden devlete, millete, kendi halkına, kendi ailesine zulmeden mahlukatlara mahlukat gibi davranılması en doğal haktır. Yedikleri ve içtikleri acilen çıkarılmalıdır. Kana karıştıysa kanı dahi çıkarılmalıdır.

Bir kişi bir yürek devletten üstündür her zaman ve üstün olmalıdır. Ancak develti tanımayan ve devletle silahlı mücadeleye giren kişi değil devletten üstün, devletin yanında hiçtir. KEsilip atılması gereken bir çıbandan farksızdır.
melankomik
o kadar mühimmatı ele geçirinceye kadar bekledik, onları kullanırken de bekliyoruz, bizi dağa kendilerini yurda indirdiklerinde de beklemeye devam edelim. aman polis güç kullanmasın yeter ki, (!) yoksa insanlığa büyük suç olur. ayıp ama. !!
Sugge
\"Hani Ziya rahmetli, demiş tektir hevadır.
Tektir boşa gidiyor, ondan kötek revadır.
------------------------------------------
Kötek zulüm değildir, çoğu böyle sanıyor.
Hakkıya benzin dökmüş, alev alev yanıyor.\"
üstat böyle söylemiş. bunlara en orantısız güç ne ise uygulanmalıdır. müzakere gafletine düştüğümüz gibi bu gaflete de düşmeyelim. Aldanmak öldürür.
spazmoldum
bu sayfada benden önce yorum yapan arkadaşlara katılıyorum .. ek olarak; pkk ile mücadelede sadece hükümeti eleştiren ve üstelik pkk'ya toz kondurmayan; üniversite hocası, sanatçı veya siyasetçi olsun her birey; pkk'nın katliamlarına ortaktır .. ve pkk ya sundukları bu destek; pkk nın eylemlerine devam etmesi için onlara el uzatmadır ..
elfirâşetüzzerka
müzakere dönemi bitmiştir. açılım dedik, olmadı. milli birlik dedik, olmadı. çözüm süreci dedik, olmadı. DAHA NEYİ DENEYECEĞİz? Bunlar pozitif ayrımcılıktan başka bir şey istemiyor. Kendi ülkemizde anlaşma mı yapacağız? Ki ak partili olsam da zaten en başından beri müzakere dönemini desteklemiyordum o ayrı.
Terörle mücadele sadece devletin işi değil. meclistekiyle vekil, dağdakiyle asker, akademidekiyle eğitimci, buradakiyle biz uğraşacağız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches