beşiktaşın kaleci sorununa çözüm önerileri

kuntakinte
malum as kalecimiz tolga 2-3 yıldır kritik yerlerde olmayacak hatalarda yedi bitirdi takımı da bizi de. boyko'yu aldılar uefa yılın kalecisi seçti. bize geldi 4 maçta 3 hatalı gol yedi.

1. önerim kalenin ve futbolcuların imam eşliğinde yıkanmasıdır.

2. ve daha kalıcı önerim ise kaleye şenol güneş'in geçmesidir.
imschrolled
Her şeye rağmen futbolcuya sahip çıkmaktır. Muslera da, Volkan da aynı biçimde kabul edilemez hatalar yapıyorlar ama aynı tepkiyi görmüyorlar bir şekilde. (tabi ki daha farklı nedenler de var, tepki görmemesini sağlayan) ama ana neden budur. Bir de son maçta kaleciden ziyade defanstaki eksiklikler öne çıktı. Oyun üstünlüğü beşiktaş'ta olsa da, golü atan taraf maçı eline alıyor, oyunun kuralı bu.

Kaleci sorununa bir çözüm önerisi de, maçı erken bitirmek. oyunu eğer 1-0 tutmakta zorlanıyorsanız; oyuna hücum pres ve yüksek tempo ile başlarsanız; 2-0, 3-0'dan oyunun elden çıkması daha zor olur. Rakibi de kontra'da yakalama şansı artar. Kaleciye de pek iş düşmez, rakibin direncinin kırılmasıyla. (gs taraftarıyım.)
cayisallama
kaleciden ziyade defanısın kaleciyle olan ilişkisi önemlidir çoğu zaman futbolda. Eğer defans ile kaleci senkronize bir şekilde hareket etmezde hatalı gol çok olur. Alışma süresinde normaldir.
kultabisi
çözüm belli: kalecisiz oynamak.
iddia ediyorum, beşiktaş akhisar maçında kalecisiz oynasa 3 gol yemezdi. abartılı mı oldu? tamam gerçekçi olalım: beşiktaş akhisar maçında kalecisiz oynasa en fazla 3 gol yerdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches