eşcinsel çiftle eve çıkmak

cayisallama
erkek boyutu için tanıdığım biri var ve saygı duyduğunu söylüyor. Yaptıklarını doğru bulmasa da saygı duyurum diyor ancak her fırsatta anlattıkları şeylerin duyunca türkiye buna daha hazır değil diye bir klişe var ya onun en dibini yaşıyorum.
elfirâşetüzzerka
E şimdi bu onların günahına ses etmeyince emri bil mâruf nehyi anil münker gibi bir farzı yerine getiremeyecek. Lut kavminin helakına yol açan bu günaha ortak olacak. Hem de cumartesi yasağına uymayanları nemelazımcılık yaparak uyarmayan musa peygamberin kavmi gibi olacak. Sonuçta o lanetli işi yapmak bir kavmi helak etti. Uyarmamak bir kavmi domuz suretine çevirtti. Ses çıkarmadıģın bir günahın destekçisisin demektir. Sukut ikrardandır.
Kazancının beti bereketi kalmaz. Eğer müslüman ise başka yerde kalmalı. Allah bir şeyi lanetliyorsa, fahiş görüyorsa, tiksindirici bir iştir diyorsa sen buna saygı duyamazsın. Allaha diklenmek, dayılanmaktır bu. Had bilmemezliktir.

Türkiye daha buna hazır değil ya, dileriz de hazır olmasın. Ülkece helak olan lut kavmi gibi helak olmamızı istemezsiniz herhalde
dulcinea
Kafasına silah dayamadıkları sürece kimsenin yapmak zorunda olmadığı şey. E madem zorunda değilsiniz, eleştirilerinizi de kendinize saklayın bir zahmet.

Benim bildiğim günaha ortak olmak haksızlığa susmak, hırsızlığı görüp görmezden gelmek, çıkar doğrultusunda her türlü sahteciliği yapmaktır.
karakedisi
Eşcinsellik bir seçim değildir. Onlara ev arkadaşı olan kişi de seçim yapmıştır. Rahatsız olursa gider.bu kadar basit.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches