adamı zengin edecek iş fikirleri

cayisallama
Küçük yaşına rağmen kilolalarıyla dikkat çeken bir çocuk üzerine 'Yanak sıkmak 1 lira' yazdı.

Siverekli çocuk kendisini görüp, sürekli yanaklarını sıkanlar çok olacak ki, o bu durumu para kazanmak için kullanıyor. İlçede bir parkta kendisini görenlere 2 arkadaşıyla gülümseyerek poz veren çocuk, bu yöntemle harçlığını çıkarmaya çalışıyor.
/gorseller/yukle/images/yanakskmak.jpg
elfirâşetüzzerka
her ne işle uğraşıyorsanız zekatınızı verin. Allah kazancınızı bereketlendirir, siz de otomatik olarak hem bu dünyada hem de ahirette zengin olursunuz, dediğim durum.

“Mallarını Allah yolunda harcayanların durumu, yedi başak bitiren ve her başakta yüz tane bulunan bir tohum gibidir. Allah dilediğine kat kat verir. Allah lütfu geniş olandır, hakkıyla bilendir.” (Bakara Suresi, [2:261])
dulcinea
Bugün, çayyolunda müstakil bir evin tepesinde bir tabela gördüm; \"Çocuk parti evi\"

Çocuklar için sadece 2-3 saat sürecek organizasyonlar düzenleyip en az asgari ücret almak istemez misiniz?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches