anaokulunda dayak skandalı

dulcinea
Bir insanın böyle bir şeye nasıl göz yumabileceğini aklım almıyor. Dilerim En kısa zamanda daha büyüğüne maruz kalır o öğretmen kılıklılar.
http://youtu.be/LDU20H2-TJs
cayisallama
kendi küçüklüğümden hatırlıyorum. Çocukken bu korku çok daha büyüktür. Küçük çocukların adalete daha çok ihtiyacı vardır. Küçükken şiddetle ön plana çıkmak isteyen çocuklar oldukça fazladır. Şiddete meyleden çocuk ve bunu başarı, üstünlük olarak gören çocuk sayısı çoktur. Bu çocukların kendi içlerinden olduğundan değil ailelerinin yetiştirme tarzlarından kaynaklıdır.

Bu videoda adaleti sağlayamamış bir öğretmen ve ailesinin terbiye etmediği bir sürü çocuğu bir arada görüyoruz. Buraya bırakılan çocuklar anne baba işe gidiyor ve çocuklar büyüsün diye bıraklımıyor. Çocuklara eğitim versin diye bırakılıyor.

Yine başarısız öğretmen öğrenciyi suçlu yapar durumundan burada ki öğretmen öğrencisini katil bile yapar. Ana okulunun kapatılması ve o öğretmene ceza verilmesi taraftarıyım.

(bkz: içim acıdı lan)
elfirâşetüzzerka
öğretmenlik vicdan işidir. Allah insanlarımıza vicdan merhamet versin. kimi öğrencisine bilmem ne yapar, (http://www.ensonhaber.com/koruyucu-aile-olarak-aldigi-cocugu-istismar-etti-2016-04-25.html ) gibi. kimi çocuk döver, kimi öğrencilerin dayak yemesine göz yumar... Hayır yani bu kadın bu karakterle nasıl anne olacak?. o kadının eşi olsam sırf bu sebepten boşardım onu. başkasının çocuğuna öyle davranan kendi çocuğuna nasıl davranır

öğretmenlik peygamber mesleği. o mesleğe ihanet edenler, peygamberimize ihanet etmiş oluyorlar. hz. enes evlatlığı iken tek bir fiske vurmamış peygamberimiz ona. sırf o yüzden öz ailesini değil yine peygamberimizi seçmiş yanında kalmak için. eğitimci olarak illa kendinize bir rol model arıyorsanız peygamberimizi göz önüne alın.
dayakla eğitim olsaydı merkeplerden ÂLÂ eğitimli varlık bulamazdınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches