avrupa birliği

elfirâşetüzzerka
girmek için taviz üstüne tavizler verdiğimiz oluşum. idamı kaldırdık, zinayı suç olmaktan çıkardık, şeriat ne dediyse zıddını yaptık, ne oldu kabul ettiler mi? üstelik her seferinde alay edip durdular-tavırlarını alay olarak değerlendiriyorum-
“Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar aslâ senden hoşnut olmazlar.” (Bakara: 120)

İşte görüyorsunuz, hoşnut oldular mı? Olmadılar. “Olmazlar.” Bunu Hazret-i Allah buyuruyor, biz söylemiyoruz. Avrupa Birliği’ne girmek için ne istedilerse verildi. Küffar sözünde durdu mu? Bizden hoşnut oldu mu? Hayır!
Bu dostluk kuranlar, küffara yaranmaya çalışanlar Hazret-i Allah’tan daha mı iyi biliyorlar?
spazmoldum
ingiltere ab de kalmaya devam edip etmemek için referanduma gidiyor ..

ingiltere başkanı david cameron ve abd başkanı obama, ingiltere'nin ab den çıkmaması gerektiğini anlatıp duruyorlar ancak bu referandum kararı bile ab nin geleceği üzerine domino etkisi yapıyor ..

stratfor'un 10 sene içinde ab yıkılacak söylemi ve ab ülkelerindeki halkların ab'den çıkmak istediklerine dair açıklanan kamuoyu anketleri mevcut .. ingiltere'de kararsız bir %15 olduğundan bahsediliyor onlar da eğer ab yi istemez iseler ab için sonun başlangıcı demektir bu referandum sonucu ..
357
Benim için hukuki güvence anlamına geliyor. Gözü Kapalı kabul etmiyorum ve Avrupa'nın da bu süreçte tavrı ayrıca tartışılmalı ama prensip olarak girmeliyiz.

Girmez isek hukuk devleti olmamız hayal.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches