lg g5 reklamı

spazmoldum
jason statham'ın oynadığı reklamdır .. 40 farklı jason statham izliyorsunuz ve vaad etttiği teknoloji ile lg g5 gerçekten göz dolduruyor .. gözde bir oyuncu ile müşteri çekme cinliği lg g5 in bu işi ciddiye aldığını ve ürününe güvendiğini gösteriyor .. belki de bu reklam ile cep telefonu savaşlarının ne kadar ciddi olduğunu anlıyoruz ..
https://www.youtube.com/watch?v=m4ecww18jGA
melankomik
reklamını izleyerek alacak olanlara sesleniyorum: kesinlikle almayın. !!! aldım bin pişman oldum ki henüz alalı 1 ay oldu. şarjı 1 gün dayanmıyor. daha 1 aylık olmayan telefon donuyor. hiç bir özelliği yok. sadece kamerası güzel. ki 2600 tl verince kamerası güzel olup özellikleri de iyi olan bir telefon bulabilirsiniz. ben ki lg kullanıcısı ve memnunu birisiydim ta ki g5 i alıncaya kadar. verdiğim parayı hiç haketmiyor.
aberi
lg denince aklıma direk leyimde hata var. Bu hata dünya çapında bir hata. O yüzden eninde sonunda o telefon bozulacak.

Tüketici haklarına telefonla ilgili başvuranların çoğunluğu bu firma ile ilgili başvurmuş durumda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches