insanın çocuğu için yapabilecekleri

cayisallama
Çocuğunu özlemle arayan bir babanın çabası, bir tek kelime, duygu, bir gülümseyen fotoğraf için apple yetkilisine ulaşmayı ortaya koymuş.

--- (gbkz: spoiler) ---


2007 yılında İtalya’ya gelen Dama isimli 13 yaşındaki çocuk, bütün tedavilere rağmen 2013 yılında yakalandığı kemik kanserine yenilmiş ve hayatını kaybetmişti. Acılı baba 21 Mart tarihinde yazdığı mailde: ”Ben oğlumun son 2 ayında çekilmiş fotoğraflarından, yazdığı düşünce ve kelimelerden asla vazgeçmeyeceğim.” diyerek durumu Apple’a bildirdi. Telefon kilidinin açılmasını istemiş.

--- (gbkz: spoiler) ---
gruda
evlendirmesi bekarlar için büyük bir olaydır günümüzde. Düğündü masraftı alıp başını gitmiş. Evet evet evlendirmek.
cayisallama
yaz okuluna vermemesi, çırak olarak bir işe vermesi.

çok ama çok önemli bir tespit.
2
dulcinea dulcinea
Şahane bir paylaşım. Kendi adıma teşekkür ediyorum hocam.
cayisallama cayisallama
rica ederim. ben de izlediğimde çok etkilenmiştim.
Rıhtım
Bizdeki durum daha çok ayı yavrusunu severken öldürürmüş modunda. Çocuğa küçükken kıyamayıp tablet alırız. Çünkü herkeste vardır.
Çocuğu kreş veririz mümkünse ingilizce ağırlıklı bir kreşe. Sonra cep telefonu, fransızca öğretilen kolej, zart kursu, zurt kampı...
Sonra ayağı toprağa değmeyen, enerjisini atamayan çocuk agresif büyük. Fransızca ıngilizce kursu derken, alıştığı sosyal medya diliyle türkçe konuşamaz. Kendini ifade edemez. 25 li yaşlarına geldiğinde ne istedin de yapmadık dediğinizde, her istediğimi yaptınız, kendi kendime yetemiyorum, yetişkin olmadım diyecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches