beklenti

abuzeroklava
Olmasını ya da gerçekleşmesini beklediğimiz bir olay algılamayı etkiler. Birey neye hazırlanıyorsa, neyi bekliyorsa, onu algılama eğilimindedir. Bu duruma da hazırlayıcı kurulum denir.
melankomik
sırf radyasyona maruz kalmayayım diye bana mesaj atmıyor, yoksa o da beni seviyor. (^^) görsellerini atmak isterdim ama biliyorsunuz ekleyemiyorum.
tam da bu başlığa uygun. beklentinin dibi. beklenti olacaksa böyle olmalı. yoksa , o onunla yazışmış bana da yazar mı, o onunla oynamış benimle de oynar mı, o ona cevap vermiş bana da verir mi gibi şeyler kuru beklentiye girer insanı sinir eder sadece, triplendiğinizle kalırsınız hatta nemdendir o nemden. !
imschrolled
0 olduğunda iş görendir. iç sesi yükselttiğinizde çatışma ve gerilim ihtimali çok fazla oluyor. ama kendinize telkin edip, ilk basamaktan başladığınızda çok iş görüyor, özellikle sabırsız biriyseniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches