admatic

cayisallama
Web site sahipleri olarak, verdiğimiz emeğe karşılık olarak gelir elde etmek istiyoruz. Bununda en verimli yolu Adsense.


Son zamanlarda Google Adsense Onaylatma işlemi oldukça zor hale gelmiş durumda. Google’dan reklam almanız neredeyse imkansız. Bir sürü web sitesi mevcut . Google da reklam verenleri maksimum gelire ulaştırmak için reklamları hit’i yüksek sitelere, güven duyduğu sitelere veriyor. Bu durum da sizi alternatif reklamlara yönlendiriyor ister istemez.

Ya da adsense reklam kazancını hiç bir şekilde etkileyemeyen alternatif reklam eklemekte isteyebilirsiniz.

Alternatif olarak adsense gibi bir firma yok halihazırda. İnternet devi Google hem güvenilir hem en fazla getiriyi sağlayan bir firma.

Bir alternatif olarak AdMatic firmasını kullanabilirsiniz.



1- Admatic Ödemeler
Sitenizde gösterdiğiniz reklamları görüntüleme sayısına göre reklam geliri elde ediyorsunuz. Ödemeleriniz de 50 TL ye ulaştığınızda EFT,Havale yöntemi ile hesabınıza ulaşıyor. Örneğin Ocak 2017 için elde ettiğiniz tutar 100TL. Bu tutarı ay sonunda hesabınızda kesinleşmiş olarak görebiliyorsunuz. Ancak ödemeyi Şubat 2017 sonuna doğru alıyorsunuz. Ödeme noktasında şimdiye kadar kimseye bir zorluk çıkartmadılar. Yada sosyal medya’ya yansıyan böyle bir şey olmadı.





AdMatic Ödemelerde Kesinti Yapıyor mu?

Ödemelerde bir kesinti yok. Daha doğrusu firma reklam gösterimi yaparken başta o kesintiyi zaten yapıyor. Sizin yayıncı panelinize yansıtmadan bu işlemi arka taraftan yapıyor. Sizin yayıncı panelinizde ay sonunda gözüken tutar takip eden ayın 25-30 günleri arasında hesabınıza geçiyor.

Şirket olarak bir gider olarak göstermek zorunda.

2- Admatic Reklam Çeşitleri / Türleri
AdMatic’in sitemizde yayınlamamız için sunduğu reklamlar site ziyaretçileri adına çokta sevimli değil. Site ziyaretçileri reklamlardan oldukça nefret ediyor. Bu nefre o kadar büyük ki reklam engelleyici programlarını kullananların sayısı oldukça fazla. Yani bu reklam site ziyaretçisini rahatsız eder mi diye düşünüyorsanız evet kesinlikle ediyor.

AdMatic Hangi Reklam Türlerini Kullanıyor?

AdMatic bize 5 adet reklam türü sunuyor. Bunlar şu şekilde;

#Mobil Interstitial: Sitenize sadece mobil cihazlarla (akıllı telefon, tablet) giren ziyaretçilere gösterilen, ekranı tamamen kaplayan reklam türüdür. Genel itibariyle aynı reklam türü kullanılıyor. İnteraktif, retargetin,video interstitial gibi ayrımlara gitmiyor. Her kullanıcıya günlük en fazla 3 defa gösteriliyor.

Görüntüsü şu şekilde;



#Web Interstitial: Sadece Masa üstü veya diz üstü bilgisayardan sitenize giren ziyaretçilere gösterilen, ekranı tamamen kaplayan reklamlardır.İnteraktif, Retargetin,Video ve Standart İnterstitial gibi ayrımları mevcut. Sitenize göre değişebilir bu ekranı kaplayan reklam.




#Scroll Ad 300×250: Sitenizin sağ alt tarafında çıkan küçük kutucuk içerisinde olan reklamdır.







#Image Plus (Beta): Adından da anlaşılacağı üzere resimlerin üzerinde çıkan reklamdır. Beta aşamasında, çok kullanışlı ve kullanımda değil.

# Masthead (970×250) Beta: Sayfanın başında kocaman şekilde çıkan reklamdır. Hemen hemen her site bu reklamı kullanmaya çalışır.

Görüntüsü şöyle;



# InRead Beta: Bu reklam türü de halen tam olarak kullanıma girmiş değil. Deniyorlar. Kullanıcı metni okurken aniden karşısına bir reklam çıkıyor.

AdMatic Reklamlarının Site Hızına Bir Etkisi Var Mı?



Genel itibariyle bir etkisi yok. Sitenizi yavaşlatmaz.

AdMatic Reklamları Hangi Sektöre Yönelik Reklamlar Yayınlıyor?



Reklam veren firmalara göre değişiyor. Şirketin çalışma prensibi kendi sitesinde yok. Şuan ki reklam veren firmaları kendi sitesinde network kısmından ulaşabilirsiniz. Reklam veren firmaların reklamlı çıkıyor. Reklam veren firmalar arasında sitenize zarar verecek, ahlaki olarak çöküntü yaşatacak bir reklam veren yok.

AdMatic Reklamlarının AdSense’e Bir Etkisi Var mı?



AdMatic reklamları Adsense hesabınıza bir zarar vermez. Kullanan sitelere bakabilirsiniz. Hemen hemen her sitede hem Adsense hem de AdMatic reklamlarını görebilirsiniz.

3- Admatic ile Ne Kadar Kazanılır ?
Sabit bir tutar yok ortada. Ortalama olarak bakarsak, 1000 gösterime 2,5-3,00 Tl arasında bir ödeme çıkıyor. Bu miktar ölçülürken tıklama başına değil gösterim başına belirleniyor. Tıklamaların kazanca bir etkisi yok.

AdMatic Kaç Gösterime Ne Kadar Ödeme Yapıyor?

Admatic kazanç olark 1000 gösterimi önemsiyor çoğunlukla. Daha az göserimde de kazanç elde ediyorsunuz tabi.

Yayıncı olduktan sonra Kontrol paneli kısmında bu kazanç miktarları açıkca belirtilmiş.

1000 gösterim üzerinden gidersek;

Interstitial (Desktop) reklam modeli için 1000 gösterime minimum 1,20 TL veriyor.
Interstitial (Mobile) reklam modeli için 1000 gösterime minimum 0,50 TL;
Scroll ad reklam modeli için 1000 gösterime 0,10 ila 0,50 TL arasında değişen miktar veriliyor.
Image Plus reklam modeli için de 1000 gösterime minimum 0,60 TL veriyor.
Masthead reklam türü için de 1000 gösterim başına minimum 1,00 TL olarak belirlenmiş.
InRead Beta için herhangi bir ödeme bilgisi yok.
Gösterimler için tekil ziyaretçiler baz alınıyor. Kendi bilgisayarınızdan defalarca girmeniz bir anlam ifade etmiyor.

4- Admatic Kullanımı http://www.admatic.com.tr/ adresine gidip yayıncı oluyorsunuz. Onay için çok belkemiyorsunuz. Bir kaç gün içerisinde onay alıyorsunuz. Red yeme olasılığınız oldukça az. Siteniz gayri ahlaki bir site ise, TR kanunlarına aykırı bir site ise vaktinizi boşa harcamayın.

AdMatic Reklam Kodlarını Nasıl ve Nereye Ekleyeceğim?

1-Panelinize giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden Websitelerim’e tıklayın ve açılan menüden Reklam Kodu al‘ı tıklayın. Sitenizi seçtikten sonra sağda çıkan kutudan kullanacağınız reklam türünü seçin. Alt tarafa ilgili reklamın kodları çıkıyor.



AdMatic Reklam Kodu Alma
2-Buradaki “Masthead (970×250) Beta” ve “InPage Beta” reklam türü hariç diğer bütün reklam kodlarını WordPress sitemiz için footer.php dosyasına ekleyeceğiz.

Admin panelimize girip Görünüm > Düzenleyici yolunu izleyerek footer.php dosyasını açıp </body> tagını buluyoruz. Edindiğimiz reklam kodlarını bu kodun hemen üzerine yapıştırıyoruz.



AdMatic Reklam Kodu Yerleştirme
3-Ve Masthead reklam kodunu ise header.php dosyasında kodların bitiminden hemen sonraya, yani en sona yapıştırıyoruz.



5- Sonuç Olarak


Google Adsense’ten hesap alamadıysanız, bu işlere yeni başladıysanız şevkinizin kırılmaması adına bir gelir kaynağı olarak AdMatic’i kullanabilirsiniz.

[http://www.malayani.com/teknoloji/admatic-reklam-en-iyi-adsense-alternatifi-reklam-admatic/.html tık tık]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches