vodafone rezilliği

abuzeroklava
Telefon ile çok görüşme yapmayan biri olarak mevcut tarifem aylık 20 küsür lira. Tarifenin tutarını bile tam bilmiyorum açıkçası. Garantici biri olduğumdan olsa gerek duran tarife muhabbetine tarifeyi duran tarife yatprımıştım. Hani ne olur ne olmaz diye. Örneğin 500 dk mı benim konuşma paketi bitince dursun ya da bana haber versin. Bundan önceki aylar aylık 200-300 hadi en fazla 400 dk ka konuşmuşluğum vardır.

Bu ay işler değişti. Sorunlar üst üste geldi. Aslında sorun da değil ufak tefek problemleri saatlerce anlatıp işin içinden çıkamayan kişiler ile konuşmak zorunda kaldım. Ayrıca o konuşmayı ben yapmadım karşı taraf sürekli anlattı.

Anladığım kadarıyla işler şu şekilde gelişmiş. Bu gsm operatörü benim 500 dk yı aştığımı görünce şiiiiiii sessiz olun sazan ava takıldı. Hadi yavrum konuş, konuş diye elleri sıvazlamış. dk kasını 0,46 TL den kitlemiş bana. Her ota b.ka mesaj atıp beni heycanlandıran bu firma hiç bir şey yapmamış ve el sıvazlayarak benim tam bir mal olduğumu ve gelecek paranın herycanını yaşamış olsa gerek.

Şimdi burada %90 ben haksız olabilirim. Yahu arkadaş insan bi tarifesini arada bir kontorl etmez mi? Madem bu kadar konuştun benim süre 500 dk çoktan geçti demez mi? Fatura geldikten sonra nedir bu cık cık?

Kabul ediyorum ben %90 haksızım ama;

- Benim tarifem duran tarifeydi ve süre bitiminde durması gerekiyordu. Kampanya bitiminde zırt pırt arayan 0850 252 42 22 vodafone kampanya numarası neden bu işle ilgili müşterisini uyarmıyor. E oldu o zaman birine kızdığımızda tek yapmamız gereken şey al adamın teli şarjı fulle ara 0900 lü numarayı bir ömür borç altında kaldın. Bu yüz küsür lira yerine 500.000 TL olsaydı bu adamlar yine arayacaklar mıydı? Yoksa ellerini sıvazlayıp duracaklar mıydı?

Tarife bitiminden itibaren 220 dk ya yakın neden bir ses soluk çıkartmıyorlar?

-Tarifesinden oldukça uzaklaşan müşterisini neden uyarmıyor. Bankamatikten 1.000 tl çeksem mesaj geliyor hacı parayı sen mi çektin diye ki kapitalizmin dibidir bunu yapan. Hayır yarışıyor musunuz bu konuda ona da anlam vermiş değilim.

-Bana tarifeyi yeniletmek için arayan arkadaş oldukça fazla arama yapmıştı. İyi hatırlıyorum yine mi bu numara arkadaş diye sinirlendiğimi. Bir müşteri elde etmek için 9 br maliyet yapan bu firmalar müşterisini elde tutmak için neden 1 br maliyet yapmıyorlar. Güzel ülkemde ki bir kaç oligapol piyasada rekabet eden bu firmanın yönetim kadrosu, denetim kadrosu bundan bi haber mi yaşıyorlar. Yoksa pazarlamacıları boş ver biz geçirelim de ne de olsa gidecek alternatifi az diye mi bakıyorlar.

- Bunların hepsini geçtim bu konuyu şikayet etmek için aradığım 542 nolu numaradan 10 dk ya yakın bekledikten sonra neden biriyle anca görüşebiliyorum. Biraz daha bekletin 10 dk nedir zaten g.ren g.rmiş az da siz it.leyin.

Bu durumun bana maliyetleri;

-dk sı 0,46 Tl den 220 küsür dk dan bi fatura
-Çağrı merkezine ulaşacağım diye harcadığım 10 küsür dk
- Çağrı merkezine ulaştıktan sonra yahu adam görevli buna yansıtma haksızlık olur deyip kendime vurduğum gemin içimde yarattığı stres ve yıpranma payı
-Boş boş dinlediğim labirent, ikiye basın, sekize basın, yılıza basın
-Aralarda yapılan saçma sapan reklamlar.
-Bu entry yazdıracak kadar sinirlenmem.
-Bu entry yazarken çayı koymayıp burada mal mal bunları yazamam ve geçen vakit.
- Kafamda bunlar bana ne zaman döneceklerin ekstra planı
- Davayı yarın mı açsam acaba düşüncesi ve adliyeye gidişteki zaman
- Dava için harç parası yol parası vs.

Sevgili vodafone bana maliyetleri sizce daha büyük olduğundan mı bu önemsememeniz?


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches