28 mayıs 2016 şampiyonlar ligi finali

imschrolled
B. Münih'i eleyen Atletico Madrid ile M. City'yi eleyen Real Madrid arasında oynanacak; 2 sezon önce R. Madrid'in kazandığı maçın rövanşı niteliğindeki karşılaşmadır.

Tüm tahminler, maçla ilgili gelişmeler bir yana; final ile ilgili geyiklere şimdiden başlandı.
(bkz: ömer üründül) http://i.hizliresim.com/v5Mgnr.jpg


TurinTurambar
atletico madrid'in normal 90 dakikalık sürede ve maç sonu penaltılarında kaçırdığı penaltılarla real'e teslim olduğu final olmuştur. bayern maçında şanslılardı bu maçta da yapmayacakları hataları yaptılar. simeone'de takımdan ayrılırsa bu fırsatı bir daha yakalayabilirler mi o da ayrı merak konusu.
abuzeroklava
Özetini izleyebileceğiniz adres [https://www.facebook.com/MA%C3%87-%C3%96ZETLER%C4%B0UNUTULMAZ-MA%C3%87LAR-220600424674228/?fref=nf tık tık]

Penaltı gol olsaydı işler bu şekilde olmazdı.
gercektosunpasa
Maçın başından sonuna kadar Zinedine Zidane girsede oyuna az futbolcu izlesek diye içimden geçirip geçirip durdum. Neymiş ronaldo falan dedim bi ara o kadar hastayım bu adama.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches