bekir bozdağ'ın yeni imajı

dulcinea
Badem bıyık kervanına katılmış, aman da aman bu başbakanlığa mı heveslenmiiiş, amanın bu yeni (gbkz:düşük profilli başbakan) mı olmak istiyormuuuuş...

Kıyamam...
http://www.hurriyet.com.tr/bekir-bozdagin-yeni-imaji-40100283
issiz adam
ben bu adamın adalet bakanı olmasından rahatsızım değil başbakan diye adı geçiyor.

Bu imaj konusu olsun diğer makam mevki konuları olsun bu adamın bala g.te geldiği kanısındayım. İnsanlar bir yerlere bilgileri ile gelir, şansları ile gelir, bağlantıları ile gelir, kimse kalmamıştır mecburiyetten gelir.

Bu adam bağlantılar ile geldi diye düşünüyorum. Bilgi ve birikim olarak ak parti içerisinde bu adamdan kat ve kat üstün insanların olduğu yadsınamaz.

Şimdi bu adam adalet bakanı. Nasıl olmuş peki diye düşünüyorum bilgiden mi değil. Bu adamlar parti kurarken çok bakmadılar etrafa kim var kim yok kurdular. Bu adam da oradaydı. Sonra bi seçim oldu ve başa geldiler. E bu adam da var kurucular arasında buna da bi yer vermek zoundalar verdiler bişe. Sonra işler güçler falan derken siyasetin pis yüzü derken sırlar, bildikleri falan bu adamı yukarılara doğru yönlendirdi. Baktılar gıkı bile çıkmıyordu her şeye he tamam paşam diyor. sonra geldi bakanlık. Sadece kendisine de değil kardeşi de bir yerde görev yapıyor ve terfi aldığını biliyorum.

Şunu anlatmaya çalışıyorum hayatta bişeler hakkınız olmadan da sır o ortamda bulundunuz diye bir yerlere gelebiliyorsunuz. Sırf insanların sırlarına ortak oldunuz diye bir yerlere gelebiliyorsunuz. Bunlar benim düşüncemin ürünü tabi ki!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches