çorabı diğer ayak yardımıyla çıkarmak

dulcinea
Çorabı el ile güzelce çıkarmak varken üşengeçlikten \"diğer ayak hazır daha yakın yeaa\" düşüncesi güderek, adı geçen diğer ayağın baş parmağını çoraba takıp aşağı doğru çekmek suretiyle gerçekleştirilen işlemdir.
Sağcı solcu, dindar ateist, galatasaraylı fenerbahçeli ne olursan ol insanlığın ortak paydası bu harekettir.
hermione
Corabı giymek icin yerden ayagiyla alan insanin yapabilecegi davranıştır. Bu insanın ayak parmak kasları güçlüdür. Ayağıyla kaşınabilir de...
cayisallama
baş barmağı çorabın başına geçirip oradan aşağı doğru yardırmamızla diğer ayağımımızı oynatmamız sonucu çıkar. Biri çıktıktan sonra diğeri daha kolay çıkar. Gevşeklikten kaynaklıdır tabi.
gewende
daha kolay yöntemi bir ayak ile diğerinin baş parmak kısmının ucuna bastırmak ve basılan ayağı çekmek ile yapılanıdır. sonra diğer ayakta aynısını yapmak.
evet çok üşengeç biriyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches