israf

axit
devletin parasını hovarda mirasyediler gb keyiflerine harcayan kıt akıllı görgüsüz memurlar ve vasıfsız yöneticilere de eğitim şart !
Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül Türkiye'de yılda israf edilen gıda miktarının 214 milyar lira ettiğini belirten Akgül, “TÜBİTAK tarafından yapılan araştırmalara göre, israf edilen sebze ve meyve miktarı 12 milyon ton ve 25 milyar lira değerinde.” açıklamasında bulundu.
Akgül, Türkiye'de günde 4.9 milyon ve yılda 1.7 milyar ekmek israf edildiğine vurgu yapmış.
İsrafın boyutları öylesine abartılı ki elektrik tüketiminden ilaca, yakıt tüketiminden zamana, otomobillerden lüks tüketime kadar, aklınıza gelen, hemen her konuda inanılmaz noktalara gelmiş durumda...
Mirasyedi gibi lüks hayat yaşıyoruz. Bir kazanıp, üç harcıyoruz.
Bunu kimimiz görgüsüzlükten, kimimiz de bilgisizlikten yapıyor.
İşte bu yüzden, okullarda çocuklarımızı üç gün sonra unutacakları bilgiler yerine, biraz da hayata dair bilgilerle donatalım!
Abbas Güçlü,Milliyet

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches