işyerindeki ilk gün

cayisallama
şu günlerde bir sürü kişi var bizim buralarda. Maaş alacak olmanın heyecanı, insanları tartmak kim olduklarını öğrenmeye çalışmak, ben de burada kaşarlanacam düşüncesi kafalarında fır dönüyor.

Yeni ev kurmak, yeni bir hayata başlamak her şeyin yeni olması kişiyi yeniden soğutur. Mevcut türkiye düzeninde alacağı maaşla uçmuş olan konut (kira) fiyatları kıyaslandığında paranın çoğunun konuta geri kalanının ise bi şekilde bi yerlere haracanacağı bir gerçek. Aslında çalışma denen şeyin sermaye sahipleri (ev sahibi, fatura gönderen kurumlar vs...) için olduğunu da anladığında bir dramın ortaya çıkacağı da bir gerçek.
abuzeroklava
genellikle pazartesi günüdür. hem işin ilk günü olması hem de pazartesi olması sebebiyle oldukça gergin geçer kişi için.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches