günah benim

nöbetçi
eypio ve burak king ikilisinin şarkısıdır. ama ben şurada söylenen halini daha çok sevdim. https://www.youtube.com/watch?v=dCCGKNCy5oQ
benim için yeni bir \"gözlerinin yeşilini özledim\" vakası oldu. onda da ilk başta \"lisesi şarkısı\" demiş, sonra ritim ve kafiyesi sayesinde defalarca dinlemiştim.
elfirâşetüzzerka
günah senin, can senin, cehennem Allah'ın
(gbkz:ayetlerle cehennemin tarifi)
elini 2 dk boyunca yanan mum ateşine tut bakalım, acısına ne kadar dayanabileceksin. cehennem ateşi bunun binlerce katı.
(bkz: yan yanabilirsen)
o ''sana ne be, sana nee?'' dediğiniz insanlar, bir müslüman kardeşleri daha cehenneme gitmesin diye endişe duyuyorlar. sana nee diyorsunuz ama allah ''sana nee?'' deme, sana emrediyorum, kalk, uyar, emribil maruf yap, nehyi anil münker yap'' diyor. yoksa bizler de bilirdik işin kolayına kaçıp, ''bana ne'' yanacaksa da yansın demeyi.
ama eğer uyarmazsak bana ne dersek bizler de yanarız. o nedenle müslüman bir insan, sana ne ve bana ne kelimelerini ağzına dahi almamalı.
dulcinea
müslüman kardeşlerinin cehenneme gitmesinden ödleri kopuyor ama kul hakkı yiyen, insanların gözlerinin içine baka baka hırsızlık yapan, gencecik insanların ölümüne sebep olup utanmadan \"polise emri ben verdim!\" diyen insanları deli gibi savunuyorlar.

entry üzerinden müslümanlık yapacağına git de daha büyük günahları yapanlara \"ama öyle demesenee şeey :/\" de.

2/c sınıfından vldn isimli arkadaşımıza (gbkz:büyük günahları görmezden gelsem de nasıl da en iyi müslüman benim ama??) adlı konuşmasından dolayı teşekkür ediyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches