15 mayıs 2016 mhp olağanüstü kongresi

TurinTurambar
mayısta olmaz haziranda olur ama o kongre eninde sonunda olacak. bu kadar uzayıp gitmesine bu kadar mahkemenin,emniyetin,bakanın işin içine girmesine yol açan mhp yönetimine söylenecek bir dolu laf var. bir istifa edip gideceksin. açacaksın partinin önünü. dört tane adaydan hangisi senden daha az hak ediyor başkanlığı söyleyebilir misin sayın bahçeli ? hepsi mi paralel bu insanların ? hepsi bizim onurlu davamıza gönül vermiş insanlar. söylemlerine, eylemlerine bak şu süreçte bir terbiyesizlik görüyor musun ? şu partiyi aldığın zamandan geçen o kadar seçimden sonra başarılıyım diyeceğin ne var ? neyi iyi yaptın geldiğin son noktada ? seçim yenilgileriyle boynu bükük bıraktığın ülkücüler parti baraj altında kalana kadar oylarını esirgesin partiden onu mu istiyorsun ? bu mücadele bir sonuca varacak endişemiz yok. mhp güzel günler görecektir. ama bugünkü görüntülere yol açanları da hayırla anmayacağız o kesin.
cayisallama
Bu parti ile çok fazla alakam olmamasına rağmen mevcut adaylar ve mecvut başkan arasında uçurum var gibi. Devlet bey gibi bir adamın ömrü hayatı sürerken başka birinin partinin başına gelmesini istemem. İstememe nedenim ise şöyle mevcut adaylar ve aday olabilecek kişilerin hiç biri devlet bey kadar birikimli değil. Tabandan alıp bir kişiyi parti başına getirirsiniz o olabilir onu desteklerim ancak diğerlerini çok karamsar görüyorum şahsen.

Bu abiyi getirsinler daha çok oy alacağı kesin; https://www.youtube.com/watch?v=rjrEbE9_CfM&feature=youtu.be
dulcinea
Kongre toplanamadı fakat delegeler yeterli imzayı verdi, okuduğum kadarıyla. Bahçeli koltuğuna veda etse iyi olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches