fetö'nün haberleşme ağı

elfirâşetüzzerka
http://www.yeniakit.com.tr/haber/fetonun-haberlesme-agi-ortaya-cikti-175475.html

vay arkadaş, adamlar işlerini biliyormuş mit'e hatta fbı ya taş çıkarır güvenlik makanizmaları. ya ben de diyordum bizim ablalar bu kadar yüksek faturalı olmasına rağmen neden cemaatin verdiği hat dışında başka telefon hattı kullanmıyorlar. hatta 1. derece yakınları için bile o hatlardan kullanıyorlardı.
madem işinizde doğrusunuz madem çok düzgün işler çeviriyorsunuz, neden saklanıyorsunuz kimden neyi saklıyorsunuz. tayyip amca ''inlerine gireceğiz'' derken demek ki gerçek anlamda in den bahsediyormuş. inlerine çekilmiş işleri gizli yürütüyorlar. hatta var ya, dershane isimlerini falan bile değiştirip bilinen dershanelerin isimlerini almış yollarına öyle devam ediyorlar.
edit: arada yazdığım kısmı çıkardım, gerçek olayları anlatmak doğru değil sanırsam
elfirâşetüzzerka
http://www.yeniakit.com.tr/haber/fetonun-haberlesme-agi-ortaya-cikti-175475.html
vay arkadaş, adamlar işlerini biliyormuş mit'e hatta fbı ya taş çıkarır güvenlik makanizmaları. ya ben de diyordum bizim ablalar bu kadar yüksek faturalı olmasına rağmen neden cemaatin verdiği hat dışında başka telefon hattı kullanmıyorlar. hatta 1. derece yakınları için bile o hatlardan kullanıyorlardı.
madem işinizde doğrusunuz madem çok düzgün işler çeviriyorsunuz, neden saklanıyorsunuz kimden neyi saklıyorsunuz. tayyip amca ''inlerine gireceğiz'' derken demek ki gerçek anlamda in den bahsediyormuş. inlerine çekilmiş işleri gizli yürütüyorlar. hatta var ya, dershane isimlerini falan bile değiştirip bilinen dershanelerin isimlerini almış yollarına öyle devam ediyorlar.
edit: arada yazdığım kısmı çıkardım, gerçek olayları burada konuşmak güvenli olmayabilir. burada da paralelci abiler ablalar var malumunuz
kultabisi
\"Sozlukte paralelci abiler ablalar var.\" Ithami uzerine, benim entrymin ardindan \"ben ortaya konusmustum. Niye uzerinize alindiniz?\" Seklinde klasik bir doneklik yapilacagini bilerek yaziyorum bunu. Ama kastedilen kisinin ben oldugumu, bu haysiyetsiz canlinin nick altima yazdigi entryyi okudugunuzda anlayabilirsiniz.
Simdi bana bak omurgasiz canli. Diyorum ki, fethullah gulen denen vatan haini basta olmak uzere, bu memleketin zararina calismis ne kadar vatan haini varsa, tamaminin yedi sulalesini..... bu organizasyona gecmiste, simdi ya da gelecekte destek olmus, gonul bagi vermis kim varsa onlarin da..... \"bunlar zaten ozel hatlar uzerinden haberlesiyordu.\" Diyecek kadar bunlarin icinde olmus, dolayisiyla ihanetlerini gorebilecek kadar iclerine girmis ama ses cikarmamis hatta desteklemis, maklubelerine kasik sallamis, evlerinde yurtlarinda kalmis, simdi de \"bunlar terorist\" diyenlerin de.... eger ben de bunlari desteklediysem benim de.... bana iftira atiliyorsa iftira atanin da soyunu, sopunu, namusunu, serefini....
Hadi bakalim. Eger namus, seref, aile kavramlari onemliyse buyur hodri meydan. Sikayet et beni. Boyunun olcusunu gorelim. Kimin gecmiste bunlarla iliskisi olmus bulduralim mahkemeye. Buna cesaretin yoksa da o iftiralarini al, durup buk, koyabilecegin en uygun yerine cikarmamak uzere koy. Ahlaksiz mahluk seni...
elfirâşetüzzerka
\"Melekler kalktı, ben de onlarla beraber kalktım. Bu sövülen, sükût ettiği müddet, melekler buna sövene, sözü geri çeviriyorlardı. Ne zaman ki bu adam, sövenin sözünü geri çevirdi, melekler kalktı, gitti.\" buyurmuştur. (Ebû Dâvûd, Edeb, II, 572)
\"Mümin dil uzatıcı değildir, lânet okuyucu değildir, kötü iş yapan değildir, kötü söz söyleyen değildir.\" (Tirmizî, Kadir, 1978).
masumiyet karinesi adlı başlıkta cemaat abisi edasıyla fethullah güleni öyle içten öyle samimi öyle duygusal savunmuşsunuz ki, benim bile ağlayasım geldi. o yazınızdan cemaatle bağlantılı bir abi olduğunuz kanısına varmıştım.
ayrıca evet sizi de kattım lakin tek kastettiğim siz değilsiz, malum kişiler kendilerini biliyor zaten.
ikincisi mübarek abi, bir suç ile ilgili yasa çıktıktan sonra geçmişe yürütülemez. bizler de tayyip amcamız da maklubelerine kaşık sallarkene bunları islama hizmet eden mü'min- mü'mine kimonolar giymiş şirinler olarak tasvir ediliyorlardı. geçmişte bağlantısı olanlar değil, takiyye politikası güttükleri ve vatana ihanet ettikleri anlaşıldıktan sonra bunlarla kanka olanların, bunlara gerek siyasi sözleri gerek fiilleriyle destek olanların mahkemelere gitmesi gerekir. hem dikkat ederseniz tayyip amca bunları defalarca uyardı, ayrılın saflarınızı belli edin, bu güne kadar aldanmış olabilirsiniz/olabiliriz ama bundan sonra ne oldukları anlaşıldı falan filan diye. cemaatten ayrılan öğretmenlere istihdam sağlanacağından falan bahsediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. malumunuz takiyye ile gizli kapaklı iş çevirdiklerinden ne oldukları anlaşılmıyordu. ama şu an her şey cehri iken alanen onları destekleyenler de onlarla birlikte vatana ihanet ediyorlar. ama tayyip amca şeytana küfretse şeytanı bile savunacak olduğunuz için, kişilerin kim olup olmadığı sizi bağlamıyor dimi
dulcinea
Baştan sona talihsiz cümleler içeren başlık. suçlama, 'yanlış anlamışım', 'kandırıldık' anlamları taşıyan cümleleri duymaktan artık gerçekten bıktık.

Teröristleri davul zurna ile sınır kapısınca karşılayanları eleştirdik, (gbkz:vatan haini Barış düşmanı) olduk. Sonra hesapları tutmadı, tüm bunlar yaşanmamış gibi davranınca \"Adamları meclise soktunuz, daha önce aklınız neredeydi?\" dedik, (gbkz:terörist destekçisi) olduk. Okyanus ötesine \"artık gel, özledik\" diye ağladıklarında eleştirince (gbkz:din düşman)ı olduk. Araları bozuldu it iti ısırdı, haktan hukuktan bahsedince 'iyi de adamların suçunu ispatlayamadınız?' Dedik (gbkz:paralelci) olduk.

ayıptır yahu, ayıptır.
elfirâşetüzzerka
teröristlerin dokunulmazlıkları kaldırılsın dedik, hayır kaldıramazsınız dediniz.
seçim sabahı nasıl da salladık ama dediniz, evet hainsiniz. iki chp linin olduğu her evden hdp ye oy dediniz, evet teröristsiniz. dini maske edip din sömürgeciliği yaptıkları maksatlarının memleketi ele geçirmek oldukları anlaşıldıktan sonra fetö örgütünü savunmaya geçtiniz. evet paralelcisiniz.
necisiniz neci değilsiniz orası değişkenlik gösterebilir ama, atatürkün kurduğu chp ile hiçbir alakanız olmadığı ortada. http://www.xn--gnnhaberi-q9ab.com/gundem/savci-sayan-chp-paralel-orgutle-gorustu-h14721.html
dulcinea
@5, tüm bu suçlamalarınızı yazarken yüzünüzün kızarmadığından, sizin akıl fukarası olduğunuzdan emin olduğum kadar eminim.

Suçlamaların ekran görüntüsünü aldım. Gereken neyse yapacağımdan adınız kadar emin olabilirsiniz. Umarım bu sözlerinizin arkasında durma cesaretinizi gösterebilirsiniz.
elfirâşetüzzerka
peki. ben burada genel tek bir kişi kastetmeyerek genel ifadelerle konuştuğum halde böyle bir şey yapmak istemeniz bana sizin direkt şahsıma ettiğiniz hakaretlerde bunu yapmam gerektiğini hatırlatmış oldu. neyse ki yöneticinin sildiği direkt ismime yaptığın necaset kokulu hakaretlerinin ekran fotoğrafları duruyor.
dulcinea
Gizlilik hakkımın ihlal edildiği başlık.

Buraya da yazayım. Bu sözlükte kullandığım profil fotoğrafını aratınca hakkımda bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Malum, internet ortamında hiçbir bir şey gizli kalmaz. Öte yandan, öğretmen sözlük kapanınca facebook'da oluşturulan gruba adım soyadımda hiçbir değişiklik veya gizleme yapmadan katıldım. Yani böyle buraya adım soyadımı yazınca kendini (gbkz:anonymous)'tan biri gibi görmeye gerek yok. (u:swh)

Buraya kadar oldukça komik.

Komik olmayan bir gerçek ise; (gbkz:müslüman) bir kadının hiç düşünmeden, rahatlıkla başka bir kadının adını soyadını bu tarz bir ortamda paylaşabiliyor, yaşabileceği olası sıkıntıları göz ardı ediyor olması. Elinde adresim olsa, çok büyük ihtimalle onu da paylaşacak.

Bu önce ayıp, sonra suçtur.

dulcinea
\"seçim sabahı nasıl da salladık ama dediniz, evet hainsiniz. iki chp linin olduğu her evden hdp ye oy dediniz, evet teröristsiniz. dini maske edip din sömürgeciliği yaptıkları maksatlarının memleketi ele geçirmek oldukları anlaşıldıktan sonra fetö örgütünü savunmaya geçtiniz. evet paralelcisiniz.\"

Yafta demişken...
kultabisi
birine paralel demek, vatan haini demektir. bu konuda bir şüphe var mı? yok.
ben, birileri gibi dün, 'türk diye bir ırk yoktur.' diyenlerin peşinden gidip, 'ümmet de ümmet' derken, bugün sosyal medyada 'alparslan' başlıkları açan omurgasız soysuzlardan olmadım hiç. dinimle milliyetimi aynı potada buluşturdum. benim gibi insanlar için, kendisine vatan haini denilmesiyle, namussuz, şerefsiz, onursuz, haysiyetsiz demek arasında bir fark yoktur. zira, bağımsız bir devletin yoksa, namusun da olmaz, şerefin de. topraklarını işgal edenler, namusunu alırken, kafanda başörtüsü olup olmadığına bakmaz.
bundan hareketle, birisi bana, 'sen paralelcisin' diyebilecek cesareti gösterebiliyorsa, karşılığını misliyle alacağını da hesap etmiş demektir. sen birinin namusuna, şerefine sövüp gevrek gevrek gülerken, sövdüğün kişi sana misliyle sövdüğünde, 'ama hadis-i şerifte der ki...' diye bik bik etmeyeceksin. madem o hadisi biliyordun, onu millete söverken, onlara iftira atarken de hatırlayacaktın.
neymiş, ''evet biz onların evlerine gittik. maklubelerini kaşıkladık. sohbetlerine katıldık. yurtlarında kaldık. onların torpiliyle işlerimizi gördük. himmetlerinden yararlandık ama hain olduklarını bilmiyorduk.' muş... ahlaksız olduklarından daha fazla, yalancılar da.
maklubeye kaşık sallarken, atatürk'e, türk silahlı kuvvetlerine, yargıya, cumhuriyet değerlerine sövülmüyordu o evlerde değil mi? bunları ilk kez duyuyorsunuz. o zaman duysaydınız, 'sen nasıl küfür edersin, atatürk'e, orduya.' deyip, maklube yediğiniz kaşığı, kafalarına vururdunuz değil mi? o evlerde kalırken, onların maddi imkanlarından yararlanırken, 'bir gün bu ülkenin tüm kademelerine yerleşeceğiz. o zamana kadar sessizce örgütlenmeliyiz.' diye hiç konuşulmadı değil mi? 2010 kpss skandalında, ayan beyan kul hakkına girilirken, cemaatçiler maklube yer gibi kul hakkı yerken, sizin hiçbir şeyden haberiniz yoktu değil mi?..
ahlaksızsınız. üstüne yalancısınız. ek olarak vicdansızsınız...
üniversitede ben ve benim gibiler, her allahın günü pkklılarla buğuşurken, dayak atıp dayak yerken, bu cemaat beslemelerinin hiçbiri ortalıkta görülmezdi. şehit cenazelerine çağırırdık gelmezlerdi. sorun bu şahsiyetsizlere. 2015 temmuzundan önce, bir, tek bir şehit cenazesine katışmışlar mı? şimdi sözlükte millete 'paralelcisin' diyerek vatan hainliğiyle suçlayan bu cemaat beslemesine sorun bakalım, üzerinde bayrak sarılı bir tabutu tv dışında hiç görmüş mü?
iftira attığı insanların geleceğini tehlikeye atmaktan, kimliklerini faş etmekten bir saniye bile imtina etmeyen bu iftiracıların, ellerinde güç ve imkan olduğunda, neler yapabileceklerinin çok basit bir örneğidir bu başlıkta yaşananlar.
çok şükür, bilgim dahilinde boğazımdan tek bir haram lokma geçmedi. bilgim dahilinde geçmeyecek de.
benim için değeri kelimelerle ifade edilemeyecek biri vardı. tek bir sözüyle sigarayı bırakmıştım. bana derdi ki, ''doğrularını her yerde söyleme. yolda yakalar döverler. seninle uğraşırlar.'' ona verdiğim cevabı burada söylemeyeceğim. ama, sigara örneğindeki gibi sorgusuz sualsiz kabul etmediğimi söyleyeyim.
bizlerin vatan sevgisini, vatana bağlılığımızı sorgulayan şu pespayelerin haline bakın hele. vatan, sizin gibilerin eline kaldıysa ölelim biz o zaman.
allahın adaletine inanıyorum. bu nedenle, bunların ve bunların ram olduklarının, burada yaptıklarının cezasını öte dünyada çekeceklerine inancım tam. allah'ın dinini kullandıkları yetmiyormuş gibi, milli değerleri de kendi çıkarları doğrultusunda paçavraya çeviren bu dönmelerin, öte dünyada bu kepazeliklerinin hesabını vereceklerine inanıyorum. ben ve benim gibilerin çabası, bunların sadece ilahi adalette hesap vermeleri değil, bu dünyada da beşeri adaletin önünde el pençe divan durup hesaba çekilmeleri...
hayatta sayısını bilemeyeceğim kadar korkum vardır. yani cesur bir insan değilim. hatta korkağım bile denebilir. ama ben bile, sizin gibilerden korkmuyorum. size karşı hissettiğim tek duygu tiksinti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches